Znowu w tej lewackiej gazecie wyborczej przeczytałam historię o kolejnej kobiecie, która dała się uwieść słodkiemu (na początku) ciapatemu, wyszła za niego, urodziła mu dzieci, wywiózł ją do swojego ciapatego kraju, potem ona musiała s--------ć co jest HAŃBOM i ją za to zabił.
Moje pytanie:
Co tym kobietom strzela do łbów żeby się z muzułmanami wiązać, może mi to ktoś wytłumaczyć?
A tak poza tym to uważam, że zamknąć granice Europy dla muzułmanów, nie umieją się u nas zachowywać to niech s---------ą :/
@SScherzo: Nie refunduje, trzeba płacić (co za kraj). Ja mam tylko w połowie aryjską, więc faceta muszę mieć czystego, żeby dzieci były okej, co nie. #rasowoczystaeuropa
@Baron_Al_von_PuciPusia: (#) Niczo, ale masz rację że kontrola migracji to ważny instrument instrument kontroli i wpływu na rynek na terenie danego państwa.
Panie i Panowie, mamy nowy rekord niskiego poziomu Wisły w Warszawie od czasów pomiarów. Według prognoz trend ten w najbliższych dniach się utrzyma i będą bite kolejne rekordy. #wisla #warszawa #susza #rzeki #bulwary
Moje pytanie:
Co tym kobietom strzela do łbów żeby się z muzułmanami wiązać, może mi to ktoś wytłumaczyć?
A tak poza tym to uważam, że zamknąć granice Europy dla muzułmanów, nie umieją się u nas zachowywać to niech s---------ą :/
#neuropa #islam #polska
Komentarz usunięty przez autora
Technicznie niewykonalne, poza tym, już za późno.
@ziemniaczana_krolewna: Co to za lewackie pomysły? ;|
Komentarz usunięty przez autora
żebyś się nie zdziwiła ;)