Wpis z mikrobloga

@Kalwi Nie rozumiem jakim sposobem trzeba pic żeby czyścić piekarnik nawet 1 raz na miesiąc. W domowych warunkach jak używasz przeznaczonych do tego naczyń, to nie ma opcji #!$%@? piekarnika aż do przypaleń, nawet jeśli się w nim gotuje 2/3 razy w tygodniu. Naczynia + papier do pieczenia i czyszczenie raz na 3 msc starczy
  • Odpowiedz
serio ktoś gotowe pizze piecze bez papieru do pieczenia pod spodem?


@Padaj: no papier jest bodajże do 200 stopni więc jak napierdzielasz więcej to tak słabo trochę.
  • Odpowiedz
@Padaj: tak każe instrukcja nie których gotowych pizz, wrzucasz zamrożona na ruszt i wychodzi idealna. Blacha pamier itp innaczej przekazują ciepło i jest innaczej
  • Odpowiedz
  • 20
serio ktoś gotowe pizze piecze bez papieru do pieczenia pod spodem?


@Padaj: serio ktoś gotowe pizze piecze z papierem do pieczenie pod spodem?
  • Odpowiedz