Wpis z mikrobloga

@barto142: Kurcze sprawdziłem terminy zespołów, i każdy bączek z zagranicznych jest całkiem prawdopodobny
Z Polskich to stety-niestety Wojtuś wygra i na 100% zjawi się na scenie, pytanie czy przed Comą (gdzie pewnie bliżej by mieli Royal Republic czy ewentualna Epica) czy o 1:30 w sobote
  • Odpowiedz
  • 0
@Umeraczyk: Wojtuś to jest tak podpalony, że co wtorek i czwartek wbija na czat podczas domowej orkiestry ( ͡° ͜ʖ ͡°) jakby tak rzutem na taśmę wygrało Lady Pank...
  • Odpowiedz
@barto142: nie wygra, zobacz PRZEPAŚĆ między głosami. 9k do 7k... Wojtuś jest swój chłop, taki chłopak który dzisiaj zagra na gitarze solo w barze na mieście, jutro pojedzie na dużą scene, a pojutrze znowu zagra solo w barze i zrobi to z uśmiechem. Ale jego muzyka to wciąż jest poziom "Chryzantemy złociste i Na c--j mi k---a twoje kwiaty band", fajne dla śmieszków, ale muzycznie to jest też dla śmieszków
  • Odpowiedz
@Umeraczyk: A powiem Ci że ja się mocno do niego przekonałem, wczesniej kojarzyłem go z memicznych piosenek na ukulele jak już klasyczna ballada o cyckach, a teraz sporo numerów ma inny wydźwięk i realizację. Pomijam nute o ruchaniu 16 ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale tak to spoko się go słucha i na pewno będzie to lepsze niż kolejny zjazd narkotykowy Panasewicza bo ile można
  • Odpowiedz