Wpis z mikrobloga

Witam, mam quest 3 z bobovr m3 pro i grałem w red matter z quest Game optimizerem na tych ustawieniach co są tam domyślne dla tej gry, po 20/30 minutach na powerbanku 1 kropka się świeci z czterech, czy to normalny wynik? Nie za szybko bateria leci? We wszystkich grach tak mi szybko leci.. jak to poprawić, bo czytałem, że bateria z bobovr powinna działać przeszło 1 godzinę..
#quest3
#metaquest
#oculus
#bobovr
#vr
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Qwertyasdf123: to stare bobovr z baterią jest tak słabe po prostu. Teraz te nowe (bobo vr) z wiatraczkiem ma lepszą baterie, są już chyba zestawy do konwersji pod te nowe baterie. Mam dokładnie tak samo jakby co.
  • Odpowiedz
@airflame: no ale to raczej w dół sobie tam gierek nie obniżasz, by dłużej chodziły. Podłączasz jakiegoś dobrego powerbanka i jest git, a najlepiej kupić "nowej generacji" bobovr (przynajmniej ten zestawik).

Ja gram ogółem w pingponga (eleven tennis) i takie pierdoły, ale mam od samej premiery oculusa i żywotność baterii drastycznie wzrosła, więc już nawet się tym nie przejmuje. Tyle też, że zdecydowanie mniej gram - czasem gram na PC
  • Odpowiedz
@airflame: chyba nie, ale nie pamietam bo pierwsze co zrobiłem po rozpakowaniu to założyłem te konto dewelopera i włączyłem w oculusie
  • Odpowiedz