Aktywne Wpisy

Tetsuya +13
Microsoft oficjalnie wycofuje z polskiego rynku Xbox Series X. Oto co mi odpowiedzieli na supporcie:
"The unavailability of the Xbox Series X in markets like Poland and some European countries is largely due to Microsoft's strategic shift towards focusing on cloud gaming and subscription services like Game Pass, rather than on promoting or distributing physical consoles. This change comes in the wake of lower-than-expected sales in these regions. As a result, Microsoft has

źródło: featured-24
Pobierz
Wrrronika +748
MIREK TY GNOJU, 3 OSOBY POD PACZKOMATEM STAŁY RAZEM ZE MNĄ XDDD
#wykopaka
Wstyd mi na osiedlu robisz, sąsiada spotkałam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To zemsta za innego Mireczka, który musiał się przyznać do posiadania konta na Wykopie?
#wykopaka
Wstyd mi na osiedlu robisz, sąsiada spotkałam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To zemsta za innego Mireczka, który musiał się przyznać do posiadania konta na Wykopie?

źródło: 1000008544
Pobierz
Nowciax strasznie kombinuje, od 1 odcinka mi śmierdzi, w każdej grupie mówi co innego by zdobyć zaufanie i rozpoznać trochę sytuację.
AJ nie typowałem praktycznie wcale ALE w 1 sezonie Szumi miał zostać wygłosowany (był Sabo) i też dostał Jokera. W następnych odcinkach o nim zapomnieli i doszedł do finału.
Możliwe że Rezi nie chcąc by wyrzucono już wszystkich Sabo próbował uratować AJa tym Jokerem tak jak zrobił to w 1 sezonie.
AJ jest mega kumaty mimo że może nie wygląda XD Widać było nawet tym rzucaniem kostki, jak rzucał by wygrać Chińczyka.
Spodziewałem się trochę karty immunitetu w Chińczyku, Nieuczesana była taka chętna na odkrywanie kolejnych kart że byłem pewny że ona coś wie jako Sabo.
Dużo będzie zależało od tego kogo wyrzuci AJ. Rezi wprost mu powiedział że cała grupa na niego głosowała więc może zmienić zdanie co do Nieuczesanej.
Jeszcze ten udawany smutek AJa bo Nadia odpadła XD
#sabotazysta #friz #rezi #ekipa
tzn ja myślałem że ona jako Sabo liczy że tam jest immunitet i przetrwa kolejny odcinek stąd decyzja o odkrywaniu.
Tak ogólnie to AJ bardzo dużo zadaje pytań, często widać jak czegoś docieka, naciska na kogoś np zrób to, powiedz itp. Nikt tak się nie zachowuje jak on, to już podejrzane jest, a znam go z jego odcinków i tam taki nie jest, tam słucha, nie przerywa nikomu, nie wchodzi w zdanie, nie narzuca swoich przemyśleń, jak już to coś sugeruje, a tutaj tak trochę agresywnie reaguje, z