Wpis z mikrobloga

No dobrze, obejrzałem smutny filmik ala baxton po hehe pandorce. Typ sie (chyba flexuje bo jak to nazwać inaczej) że spłacił 2 melony w kilka msc. No fajny ma zarobek na czysto skoro wystarczyło kilka miechów a w tym samym czasie kupuje Verona i inne Keniggzegi po kilka(może naście) meloników.

A na wycyklinowanie podłogi go nie stać dlatego nagrywa na porysowanym jakby jeździł na łyżwach parkiecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma #budda #polskiyoutube
programista_wykopek - No dobrze, obejrzałem smutny filmik ala baxton po hehe pandorce...

źródło: Zrzut ekranu 2024-05-15 174028

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@programista_wykopek może wynajmuje? Nie wiem dlaczego wykopki tak mają nasrane z tym jak ktoś ma mieszkać, większość z was pewnie gdyby zarabiało jak YT ber to by wynajmowali mieszkanie w Warszawie na 40pietrze z basenem i z------o BMW M8 w leasing xD
  • Odpowiedz
@Niewiemczekaj: No chyba nie wszyscy, ja w swoim przypadku wolałem kupić mieszkanie, i jakieś tańsze auto zamiast wynajmować i brać grube fury w leasingi. Nic tak nie traci na wartości jak auta i ładowanie się w to bez sporego zaplecza finansowego to głupota. M8 które chodziły po 850k -1,2mln 3-4 lata temu teraz chodzą po 600k. Ja za swoje auto dałem 250k (2018) a teraz by poszło może za 160-190k,
  • Odpowiedz
@ElementalX7 chodzi mi o to że zawsze są komentarze że to c-----o, tamto c-----o xD często wynajmują pewnie na potrzeby nagrywania itp, kiedyś pokazywał chyba ta chatę i to bardziej jest studio niż miejsce do życia. Ja szczerze jestem fanem starych samochodów (bo na takie mnie stać xD)
  • Odpowiedz