Aktywne Wpisy
Pokłóciłem się ze swoją dziewczyną i już nie wiem co zrobić.
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest

arnoldinho71 +390
#nieruchomosci
Pytanie za 100 pkt. Z jakiej branży jest większość spółek tatusia posłanki kosmonautki?
Pytanie za 100 pkt. Z jakiej branży jest większość spółek tatusia posłanki kosmonautki?
źródło: image
Pobierz

Wiesiek to raczej najbardziej wymagające z gier w które gram, także reszta powinna pojsc ok.
Chodzi o samą jednostkę bez osprzętu typu monitory itd.
Szykować z 3k ? 5k?
Tak ze 4k trzeba będzie dać i w full HD wszystko powinno latać na ultra chyba że chcesz z RT.
https://www.purepc.pl/jaki-komputer-do-gier-kupic-polecane-zestawy-komputerowe-na-maj-2024-gotowe-konfiguracje-w-roznych-cenach?page=0,11
Do RT to już musisz iść w RTXa 4070 i koszt około 5k i tu warto też zastanowić się i wziąć set z AMD ryzenem 7500f.