Aktywne Wpisy

Madziol127 +93
Smutne, że taki wpis wprowadzający w błąd ma tyle polubień... Zawsze krytykuje polskiego tenisistę jak zachowuje się źle. Takie wpisy i ich popularność sprawia, że coraz mnie mam ochotę tu być. Nawet po ostatnim turnieju w Dubaju te portale typu: interia cytowały mój wpis z filmem z Twiterra, bo inne konta/dziennikarze przemilczały sprawę z dramą. Zawsze mam swoje zdanie i jak ktoś robi coś źle to potrafię to nazwać.
Ta tendencja atakowania
Ta tendencja atakowania

źródło: Zrzut ekranu 2025-03-15 111903
Pobierz
Koka-Kola +331
Klasyk xd
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
#obowiazkowecwiczeniawojskowe

źródło: IMG_1972
Pobierz
#motoryzacja #samochody
źródło: Screenshot 2024-05-15 at 07-15-55 Używany Volvo XC 70 - 99 000 PLN 141 000 km - Otomoto
PobierzTeraz spójrzcie sobie na roczniki 2004-2009, ich cena minimalna 15-20 tys XDDDDDD
Zerknij na to to wylewu dostaniesz:
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/volvo-xc-90-xc90-v8-executive-pakiet-heico-sportive-ID6G4Epu.html
@Beszczebelny: Nie. Sprzedający nawet się nie kryje z faktem że zawsze znajdzie sie jakiś idiota który z nieokreślonych powodów osobistych kupiłby nawet i za 150k. Podobnie jak ci od starych Fiatów i Syrenek dla których pieniądze nie mają znaczenia. Paradoksalnie szybciej to sprzeda niż jak miałby cały rok się targować o rigczową cenę, zwłacza
Wcale korporacje i firmy nie mają rekordowych zysków od lat którym się nie dzielą (i by się nie podzielili gdyby nie minimalna) wszystko przez minimalną! Bo pan prezes będzie musiał poczekać jeden miesiąc dłużej na BMW w leasingu