Aktywne Wpisy
mirko_anonim +143
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
NiemrawySasiad +136
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
1)Przyjechała babka, specjalnie z Warszawy, jakaś wielka pisarka (Małgorzata, nazwiska nie pamiętam), lauretka wielu nagród itd. I miała prezentację: O NEW AGE, SZATANIE, DEMONACH I KOSMOSIE. Na wstępie opowiedziała nam, że new age to światowy #spiseg i zamach na młode dusze i, uwaga, teraz najlepsze: żeby nas zabezpieczyć przed manipulacją nju ejdżersów kazała krzyczeć: ,,New age zrobi cię w trąbę!!'' (na prezentacji był slajd z tym napisem i zdjęcie muzyków z trąbami) xD
2)Potem zaczęła udowadniać, że spiskowcy są wszędzie. Chciała pokazać na rzutniku zdjęcie z lady gagą, ale udawała, że slajd nie chciał się przełączyć xD ,,Kolejny raz Lady Gaga nie chce wejść do kościoła'' - to powiedziała xDD aż w końcu udało się xD
3)Następnie nadszedł czas na kino. Wiedzieliście, że George Lucas to mason, członek new age, a przede wszystkim wyznawca religii Jedi?! Seryjnie babka całkiem poważnie mówi:
,,Religia Jedi to druga religia w Nowej Zelandii, kierowana właśnie przez New Age. Dlatego ja nawet nie potrafię wyobrazić sobie jak wygląda Nowa Zelandia...''
4)Wyjaśniła też wszystkie sprawy pedofilii w Kościele. Stwierdziła, że krótko po zmianie papieża New Age zaczął akcję propagandową i on stoi za wszystkimi przypadkami.
5)Znak feng shui to zło, czysty szatan, jeśli ktoś posiada taki znak w domu to powinien go spalić. Dlatego, że symbolizuje on zło i dobro będące na równi.
6)FEMINIZM to dążenie do chorej, nienaturalnej dominacji i czci kobiety w społeczeństwie/małżeństwie, wynika z jakiegoś pogańskiego kultu kobiety.
7)EKOLOGIA, akcje ekologiczne, akcje dla zwierząt, PETA, to pogaństwo, dlaczego? Wszystko to czczenie Ziemi jako boga.
8)Albert Einstein na łożu śmierci powiedział, że gdyby nie bóg nic by nie dokonał, że bóg wszystko układa.
9)W metalu pełno jest new age'u, ponieważ nikt nie słyszy dokładnie słów, które tak naprawdę są praniem mózgu.
10)KSIĄŻKI, które traktują o kosmosie, poruszają takie tematy związane ze światem, kosmosem, są szkodliwe dla umysłu, głównie fantasy jest szkodliwe.
11)Batman, Joker, Harry Potter, polska gra Dead Island (!) wszystko to narzędzia szatana.(screeny z gry były na prezentacji wraz z tytułem)
12)Ogólnie powiedziała, że człowiek nie moze czuc się zbyt pewnie, zbyt wysoko i mądrze, bo wtedy zaczyna się kult siebie jako boga, a tak samo myślał Hitler.
13)Na sam koniec: wątpienie w księży, itd. to pierwszy przejaw tego, że szatan się nami interesuje.
Napisałem tylko nieliczne rzeczy, to trwało 2,5h. Mówiła jeszcze więcej o kosmosie, odwiecznej bibliotece, ziołach itd., ale już dokladnie nie słuchałem :S Może sobie coś jeszcze przypomnę.
#truestory #coolstory #kosciol #ateizm #takaprawda
Komentarz usunięty przez autora
ps. wierze w to xD