@jakismadrynickpolacinsku maskotka amerykańskich redpillowców, która w głębi d--y nie daje j-----a o to o czym opowiada. Niby tradycjonalistka, a nie ma dzieci i męża.
@jakismadrynickpolacinsku: wyczuła sobie, że jest duża publika sfrustrowanych facetów, to robiła treści pod ich przekonania, chociaż sama w to wszystko nie wierzy
równocześnie wciąż biadoli o tym jak konserwatywnie powinny się zachowywać kobiety, potrafi w twarz im to wytykać na żywo - a ludzie którzy byli w jej otoczeniu mówią, że ona sama się zachowuje tak jak krytykuje
zaprasza dużo czarnoskórych osób, ale już się kilku na niej przejechało - na wizji opowiada, że wspiera, natomiast w rzeczywistości oferuje bardzo kiepskie pieniądze za udział w programie. niby nie muszą się na to godzić, ale skoro za frajer ich zaprasza, to potem by się mogła nie wygłupiać
@jakismadrynickpolacinsku: typowe, bo to nic nowego i nie robi takie coś na mnie jakiegoś wrażenia. Ciężko mnie zaskoczyć bo dużo p--------h rzeczy doświadczyłem czy byłem świadkiem.
@GhostTrick: czyli?
Nie, ma prawić o tradycjonalizmie i spadającej liczbie urodzeń do 40-stki jako samotna panna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
równocześnie wciąż biadoli o tym jak konserwatywnie powinny się zachowywać kobiety, potrafi w twarz im to wytykać na żywo - a ludzie którzy byli w jej otoczeniu mówią, że ona sama się zachowuje tak jak krytykuje
zaprasza dużo czarnoskórych osób, ale już się kilku na niej przejechało - na wizji opowiada, że wspiera, natomiast w rzeczywistości oferuje bardzo kiepskie pieniądze za udział w programie. niby nie muszą się na to godzić, ale skoro za frajer ich zaprasza, to potem by się mogła nie wygłupiać
@Davidozz zostawił ją dla samotnej matki xS
Pearl ma autyzm na stowe, ta kobieta ma zero inteligencji emocjonalnej.