Aktywne Wpisy
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #programista30k
Kumpel, lead java developer został zwolniony ze swojego korpo w którym pracował przeszło dwie dekady. Zaczynał tam od interna, przez juniora, mida, seniora aż po leada. Początkowo pracował na UoP aż z czasem z chęci większych zarobków kosztem l4/wakacji, przeszedł na b2b (Do spółki-córki korpo, taka prawna furtka, żeby przejść z uop na b2b w tej samej firmie
Kumpel, lead java developer został zwolniony ze swojego korpo w którym pracował przeszło dwie dekady. Zaczynał tam od interna, przez juniora, mida, seniora aż po leada. Początkowo pracował na UoP aż z czasem z chęci większych zarobków kosztem l4/wakacji, przeszedł na b2b (Do spółki-córki korpo, taka prawna furtka, żeby przejść z uop na b2b w tej samej firmie

Misaka +104
Kebab do oceny
źródło: 1000010790
Pobierz

@adrninistrator: masz trochę racji, ale sporo też pierdzielisz, przykład:
źródło: 1000000357
Pobierzźródło: Screenshot_20240513_180103_YouTube
Pobierzźródło: Screenshot_20240513_180158_YouTube
Pobierz@adrninistrator: Tak. Cały kapitalizm staje się groteską samego siebie i maniakalnie szuka coraz bardziej absurdalnych sposobów na zarabianie na każdej, nawet najbzdurniejszej lub pogarszającej zmianie, ale w dalszym ciągu nazwaną nowością. Na zoomerów to jeszcze działa, na starszych niekoniecznie. Plus pytanie, czemu ludzie ciągle uważają że internet ciągle MUSI się ulepszać, a może to tylko przejściowa moda lub
Wiem, że mogę używać google inaczej to będę miał inne wyniki, wiem że mogę używać Firefoxa itp ale ja tego nie chce. Nie zrozumiałeś meritum mojego wpisu
Open source też się stacza. Całe te paczki apt, snap I jego konkurencja. Gimp przepisywany od 10 lat na gtk. Które już nie jest wspierane. To wszystko nie ma najmniejszego sensu
Ludziom trzeba zadać pytanie, ile gotowi sa oddać za własną wygodę...