Aktywne Wpisy
JudzinStouner +102
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Carguy +205
ktoś miał pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º) #nieruchomosci #mieszkanie #heheszki #deweloperka #kredythipoteczny #warszawa
mircy, jaka jest obecnie sytuacja na rynku pracy? siedzę ponad półtora roku w jednej firmie ale planuję wyprowadzkę do wwa z Krakowa i nie wiem czy przy okazji nie zmienic pracodawcy. Nie ukrywam że miewam tu czasem już dość tego jak wygląda nasze workflow i po prostu czuję się ostatnio przytłoczony i zdemotywowany. Biorę 120 PLN + VAT (manual + automaty) .
Da radę znaleźć dziś w dwa miesiące nowa pracę na rynku QA ? Z taka stawka dla mida? slyszalem różne opinie i zastanawiam się jakie macie doświadczenie.
(4 lata expa here)
@cl_master: programiści boją się zwolnienia, więc tworzą oprogramowanie które nie wymaga testowania, bo jest bez błędów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Aż tak się poobcinały projekty w embedded, czy ludzie którzy nie mogą znaleźć pracy aplikują nawet w miejsca, gdzie bardzo nie pasują?