Wpis z mikrobloga

@LukaszN: Nie chcę wchodzić w szczegóły, jak dla mnie wygląda to na zdanie żony vs zdanie męża. Policja uwierzyła żonie, i podjęła decyzję bez wysłuchania drugiej strony. Chyba że np mają jakiś dowód na to że rzeczywiście on rzucał tymi przedmiotami (np kamera w domu). Mi chodzi o sam fakt jak młodki czasami przejmują się manipulacją, a czasami sami wykopują manipulacje :)
  • Odpowiedz
Dobra kij z tym, chodzi mi o zachowanie moderacji :D

@przemyslaw-maczka: z własnego doświadczenia powiem, że manipulacje najlepiej zgłaszać jako "oszustwo" i podać do tego link do komentarza/wpisu/artykułu który wyjaśnia dokładnie na czym polega kłamstwo/manipulacja. Tak jak tutaj - ładnie wyjaśnione w komentarzu ocb, to i znalezisko zleciało po zgłoszeniach ¯\(ツ)
  • Odpowiedz
@LukaszN: Niestety próbowałem wiele razy, ale akurat w tym przypadku nie rzuciłem linka do komentarza. Niestety nie pamiętam wszystkich moich zgłoszeń ale zdarzało się mi z linkiem, jednakże moderacja i tak odrzucała. To chociaż by mogli podać powód odrzucenia zgłoszenia, to już by to mogło wyglądać bardziej przejrzyście. Nie wspominając oczywiście o nicku moderatora który sprawę odrzuca.
  • Odpowiedz