Aktywne Wpisy
krzysztof48 +9
Witam. Potrzebuję porady co zrobić z psem. Koleżanka jakiś czas temu urodziła . Posiada ona dwa psy i jeden z nich jest strasznie agresywny w stosunku do dziecka. Była w kilku schroniskach i nie chcą przyjąć psa. Dziś dzwoniłem spytać się czy mógłbym uspac to niby trzeba psa do behawiorysty i jak nie pomoże to wtedy. Ale czy taki behawiorysta da pewność na piśmie że będzie wszystko w porządku. Jakie macie doświadczenia.
marek2092 +137
Mirki pijcie ze mną kompot, dzisiaj o godzinie 9:37 rano stałem się poważnym mirasem i zostałem ojcem..
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
Standardowo wychowam jak swoje ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ojcostwo #chwalesie #dzieci #porod #rodzicielstwo
Co musialoby sie wydarzyc, zeby wojna na Ukrainie sie zakonczyla i Rosja sie od#####a od zachodniego swiata?
Jakies pomysly naszych ekspertow z tagu?
Rosja ma zakodowane takie działania w swoim geopolitycznym DNA. Ich polityka od czasów sowieckich opierała się na możliwości szachowania zachodniego świata i wpływania na politykę. A by mieć taki wpływ muszą panować nad środkową Europą, tak jak to miało miejsce od początku XVIII wieku (!). Jak ich nie będzie w Warszawie, Wilnie etc., to Berlin wie, że jest bezpieczniejszy, bo ma
@owsikalfred: ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ChempyTuj: małe szanse bo ruskie muszą być trzymane za ryj, inaczej nie potrafią funkcjonować i będą mieli b----l w kraju który nie pozwoli na ten zwrot ku zachodowi,
oni są bardzo zadowoleni z Putina i po jego śmierci chcieliby Putina 2.0
@SpalaczBenzyny: ogolnie to co oni by tam chcieli to raczej nikogo nie interesuje w tym kraju i nie ma za dużego znaczenia. Jak grupa oligarchów która jest przy władzy zdecyduje ze kończymy te cyrki bo sie przestało opłacać to społeczeństwu sie wmówi co mają myśleć.
Atak państw zachodnich na Rosję
Nakarmiliśmy Rosję teraz ponosimy tego konsekwencje
Trumpowi chodzi o to aby państwa wydawały 2% pkb na armię
Nie ma tak, że Nato liczy na USA
Co do NATO to wiadomo ze Trump chcial by USA z niego wyszly lub mocno ograniczyly zaangazowanie. Powod znajdzie taki lub inny.