Aktywne Wpisy

daeun +99
Mirki, jedziemy właśnie z żoną do jej rodziców. Oni jeszcze nie wiedzą że kupiłem nowy samochód. Już nie mogę się doczekać miny teścia kiedy wjadę do nich moim gran coupe.(。◕‿‿◕。)
Typ nigdy mnie nie lubił, od początku był przeciwny naszemu małżeństwu. Dyskredytował mnie w oczach rodziny i znajomych, mówił że nie bedzie mnie stać na utrzymanie dziecka, śmiał się że gram w gierki i siedzę
Typ nigdy mnie nie lubił, od początku był przeciwny naszemu małżeństwu. Dyskredytował mnie w oczach rodziny i znajomych, mówił że nie bedzie mnie stać na utrzymanie dziecka, śmiał się że gram w gierki i siedzę
źródło: temp_file4100772101825272785
Pobierz
Aegithalos +106
Dostałam premię świąteczną w pracy, to zrobiłam sobie prezent i kupiłam zegarek (。◕‿‿◕。)
#zegarki #rozowepaski #prezent #swieta
#zegarki #rozowepaski #prezent #swieta
źródło: 1000009384
Pobierz

![Wigilia Caritas w Poznaniu dla 1200 osób [zdjęcia, film]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/3a0cfc2a7c34d6c88e4563b5c321ab4fe9eb0f227bca62e5db3df19584e4ea6a,q80.jpg)

#eurowizja
@rzep_psiego_ogona: Eurowizja jest publiczną telewizją?
@Mandarex: Eurowizja jest międzynarodowym zrzeszeniem publicznych nadawców, zaś za realizację konkursu piosenki odpowiada telewizja publiczna kraju gospodarza. Sformułowanie że "Eurowizja jest publiczną telewizją" jest nieprecyzyjne, ale myślę że prawidłowe jest nazywanie tego przedsięwzięcia "publicznym"
@Mandarex: tak, wszystkie telewizje publiczne tworzą tę organizację.