Aktywne Wpisy
yourgrandma +48
#wykopoweprzeboje
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
vartan +44
Wykopki, skoro tak niektórzy walczą tutaj o 4-dniowy tydzień pracy, to mam super rozwiązanie.
Wystarczy zatrudnić się na 0,8 etatu z 0,8 pensji.
Co za problem?
Jednocześnie jak gdzieś w urzędzie w Polsce wyprowadzono eksperymentalnie 4 dni, to już was boli.
I
Wystarczy zatrudnić się na 0,8 etatu z 0,8 pensji.
Co za problem?
Jednocześnie jak gdzieś w urzędzie w Polsce wyprowadzono eksperymentalnie 4 dni, to już was boli.
I
Witam wszystkich zebranych. Jestem architektem, pracuję już 3 lata po studiach i muszę szczerze przyznać, że nie widzę dla siebie przyszłości w tym zawodzie. Ciągłe użeranie się z niekompetencją, stresujące relacje z branżystami i inwestorami, to wszystko mnie przytłacza. Największe rozczarowanie to jednak brak tej kreatywności, której spodziewałem się w swojej pracy.
Aktualnie rozważam przebranżowienie się, szukając czegoś, co nadal będzie związane z projektowaniem, ale pozwoli mi na godne utrzymanie i zarabianie przyzwoitych pieniędzy. Mam dużo czasu na naukę i jestem otwarty na każdą możliwość. Ważne dla mnie jest też to, aby mieć opcję pracy zdalnej, bo nie chcę opuszczać mojego miejsca zamieszkania, gdzie mam ułożone życie, przyjaciół, rodzinę i ukochaną.
Czy ktoś miał podobne doświadczenia? Czy znacie jakieś ścieżki, które mogłyby mi pomóc znaleźć nową drogę zawodową? Bardzo będę wdzięczny za wszelkie rady, pomoc i sugestie.
#architektura #praca #przebranzowienie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@gaga-jaga na tej grupie mnostwo osob z wieloma latami doswiadczenia takze rozwaza albo zmienia, nawet ludzie co 10 lat swoja pracownie mieli, duzo to mowi o zawodzie zawodem