Wpis z mikrobloga

#przegryw @qew12 ma 25 lat , siedzi na rencie , ma autyzm, zaburzenia lękowe i inne schorzenia psychiczne , ale wy i tak się będziecie kłócić że jesteście przegrywami tylko dlatego bo nie ruchaliście
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Uppsala: Ale ty wciąż nie rozumiesz, że dla mnie nie jest to śmieszne, że ktoś jest w mimowolnym celibacie (bo wiadomo, że to jest przykre) tylko to, że ktoś z normalnym życiem, normalnym funkcjonowaniem, z normalnej rodziny , z w miarę normalną psychiką, bez odchyłów itd ma żale tu ,bo nie rucha? XD. Przecież nawet połowa trueceli (bardzo brzydkich ludzi z twarzy) tutaj otwarcie pisze że chodzi na divy bo
  • Odpowiedz
  • 1
@Uppsala: jakby każdy ma na swój sposób źle, ale nie każdy jest przegrywem. Jeszcze ja bym zrozumiał jakby ci ludzie się żalili o brak bliskości, przytulenia itd. Ale oni się żalą bo im d--y nikt nie chce dać XD. To na divy albo niech konia zwalą, a nie robią tutaj przegrywow z siebie.
  • Odpowiedz
@Alvarez17:
Odp1: nie potrzeba złośliwości, to ty zacząłeś od zielonek więc przyjąłem też nieco bardziej defensywna postawę, ale wymagam nigdzie od ciebie żebyś bog wie co pisał czy stwierdzał, po prostu można dyskutować bez takich przytykow jak "panie zielonka", bo komu to potrzebne skoro ja nie przychodzę tu żeby cie obrazić tylko stwierdziłem że szanuje ale nie popieram pewnych twoich przekonań

Odp2 i 3: rozumiem, zgadzam się z tym i
  • Odpowiedz
  • 1
@Uppsala: Ogólnie to nie była żadna złośliwość skierowana do ciebie personalnie, bo połowa rzeczy tutaj jest pisana pol żartem, więc nie miało to na celu obrażenia ciebie. Co do odp2, właśnie takich ludzi mi szkoda co nie zaznali czułości od kogoś czy to mama, czy dziewczyna i nie dziwię się, że siebie nazywają przegrywami. Jedyne z kogo mam bekę jak pisałem wyżej to właśnie takie typowe normiki, które żalą się
  • Odpowiedz
  • 1
@Uppsala: : ,,rozumiem, zgadzam się z tym i wczoraj byłem bardzo zmęczony i ciągle z uporem maniaka zinterpretowałem ten s--s jako właśnie szukanie takiej bliskości, uczucia, a nie "zakiszenie ogóra"
takich ludzi też mi nie szkoda, bo mogą sobie to kupić / zakredytować się na to"

-Dokładnie tak
  • Odpowiedz
  • 0
@czerwony_ptak: mówisz o qew? Przeciez jak oglądniesz jego filmy jak się wypowiada to już widać, że ma jakieś problemy psychiczne, jeśli dla niego pojechanie samemu pociągiem jest wyzwaniem lub pójście coś kupić (jak sam mówił na filmikach) to chyba nie powiedziałbyś ze jest normikiem xd
  • Odpowiedz
@Mirkwood: obiektywne?

Przecież mu nie o to chodzi, a o obiektywne ocenienie sytuacji. Ciężko nie pokiwać z zażenowaniem głową gdy ktoś pisze o przegrywaniu, bo ma o 1 cm za mało albo zarabia 20 tysięcy złotych netto zamiast 25 tysięcy.

To tak jak normalni ludzie kręcą głowami słuchając o brzydkiej mordzie, niskim wzroście, chudych nadgarstkach, krótkich obojczykach i braku umiejętności wiązania
  • Odpowiedz