Aktywne Wpisy
mickpl +390
Podoba mi się pomysł tego podatku od pustostanów. W Kanadzie po nim w miastach odnalazły się po dziesiątki tysięcy unitów. W Polsce, biorąc pod uwagę miłość rodaków do betonowych lokat, szło by to w top 6 może i pod setki tysięcy. Na rynku najmu byłaby prawdziwa apokalipsa rentierów, kurniki do wynajęcia za pińset złoty.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
NoMoreTearsJustSmile +584
Wciąż mam bekę z tego zdjęcia Izki przed 2 samolotami LOTu. Nauczona doświadczeniem już nie wstawia zdjęć z wnętrza samolotu, bo Ryanair ma charakterystyczne fotele ( ͡º ͜ʖ͡º)
Każdy kto chociaż kilka razy leciał samolotem, wie że gdyby miała lecieć którymś z tych samolotów za nią, to by nie miała zdjęcia z takiego ujęcia z daleka, tylko z bliska bo wsiadałaby do niego podwieziona autokarem pod same schodki bądź rękawem xD
No i jakies 21,37 sekund zajęło sprawdzenie, że LOT nie lata bezpośrednio do Grecji, a w tym czasie odlatywał tylko Ryanair z Krakowa na Kretę ( ͡°( ͡
Każdy kto chociaż kilka razy leciał samolotem, wie że gdyby miała lecieć którymś z tych samolotów za nią, to by nie miała zdjęcia z takiego ujęcia z daleka, tylko z bliska bo wsiadałaby do niego podwieziona autokarem pod same schodki bądź rękawem xD
No i jakies 21,37 sekund zajęło sprawdzenie, że LOT nie lata bezpośrednio do Grecji, a w tym czasie odlatywał tylko Ryanair z Krakowa na Kretę ( ͡°( ͡
Odp1: nie potrzeba złośliwości, to ty zacząłeś od zielonek więc przyjąłem też nieco bardziej defensywna postawę, ale wymagam nigdzie od ciebie żebyś bog wie co pisał czy stwierdzał, po prostu można dyskutować bez takich przytykow jak "panie zielonka", bo komu to potrzebne skoro ja nie przychodzę tu żeby cie obrazić tylko stwierdziłem że szanuje ale nie popieram pewnych twoich przekonań
Odp2 i 3: rozumiem, zgadzam się z tym i
takich ludzi też mi nie szkoda, bo mogą sobie to kupić / zakredytować się na to"
-Dokładnie tak
To tak jak normalni ludzie kręcą głowami słuchając o brzydkiej mordzie, niskim wzroście, chudych nadgarstkach, krótkich obojczykach i braku umiejętności wiązania