Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +538
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
matixrr +445
Pytanie do facetow w #zwiazki ktorzy nie sa w relacji z #plodnajulka. Czym sie kierowaliscie wchodzac w taki zwiazek? Jak sie zakochaliscie w kims kto nie jest nawet dla Was idealny pod wzgledem wygladu? Ja sobie nie wyobrazam byc z kims a jednoczesnie ogladac sie za Julczyskami bo czulbym frustracje to raz a dwa mojej partnerce raczej nie byloby milo z tego powodu. Pożądanie czuje tylko w stosunku do takich Julek jak pic rel i ciezko mi sobie wyobrazic ze nie czujecie frustracji widzac taka dziewczyne na przystanku czy w centrum handlowym wiedzac, ze Wasza dziewczyna odbiega urodą od takiej Julki #s--s #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Niczym. Albo jest ta fascynacja i obsesyjne myślenie o lasce, albo go nie ma. Ludzie nie decydują świadomie; „oooo, ta spełnia moje wymagania, które wypisałem na karteczce 5 lat temu, więc w niej się zakocham. No dalej mózg, produkuj dopaminę.” Nie to tak nie działa. Zakochanie się to w 100% proces nieświadomy.
Bez tego wszystkiego będzie wyglądać dość analogicznie
Zmieni się bardzo jak jej HA z ust spadnie
@mirko_anonim: każdemu wedle potrzeb
@mirko_anonim: ... i całe szczęście.