Gra która niby jest na nią hype, poszło dużo kasy, duży świat, wiele godzin do ogrania a ciebie nudzi i nie wiesz czy nie odinstalujesz bo jest taka jakaś nijaka, ja zaczynam mój kandydat Horizon Forbidden West #gry
@Shitze: wiedzmin 3 na poczatku mnie dosc jaral, ze az po kilku latach myslalem ze bedzie jedna z nielicznych gier ktora zagram drugi raz ale jednak nie, za drugim razem czulem podobnie jak ty i odinstalowalem xd nawet grafika juz nie taka jak trzeba
@programista3k sterowanie mnie strasznie irytowało. 3h grania i podziękowałem. No i grafika myślałem że lepsza będzie. Jakoś z filmików na yt wydawało mi się ładniejsze
@szynall: Najgorsza cześć GTA, tak jak potrafiłem GTA SA , Vice City i moją ulubioną 4 grać po parę razy to tak 5 po prostu nie mogę zagrać ponownie bo po prostu wiem że ma nudne misje.
Lore jest zajebiste i wielowymiarowe, jak połączenie new vegas z age of decadence, rpg w pełnym znaczeniu tego słowa gdzie możesz prawie wszystko na co pozwala świat przedstawiony i twoja wyobraźnia (na czele z nieśmiertelnością poprzez modyfikacje biologiczne vide bugmaster) ale co z tego skoro wykonanie
A jeszcze takie przemyślenia - ludzie są przeciwni elektrykom, nikt nas nie zmusi itd... a co w takiej sytuacji jak nagle ceny jebna na 9-10zl ... To zaraz się ludzie przeproszą z elektrykami... Dla jasności sam mam 3 diesle pod domem. :)
#gry
źródło: image
PobierzNajgorsza cześć GTA, tak jak potrafiłem GTA SA , Vice City i moją ulubioną 4 grać po parę razy to tak 5 po prostu nie mogę zagrać ponownie bo po prostu wiem że ma nudne misje.
pod tym postem można napisać wszystko, bo zawsze sie znajdzie ktoś, kogo jakaś gra odrzuciła.
https://en.wikipedia.org/wiki/All_Tomorrows
Lore jest zajebiste i wielowymiarowe, jak połączenie new vegas z age of decadence, rpg w pełnym znaczeniu tego słowa gdzie możesz prawie wszystko na co pozwala świat przedstawiony i twoja wyobraźnia (na czele z nieśmiertelnością poprzez modyfikacje biologiczne vide bugmaster) ale co z tego skoro wykonanie