Aktywne Wpisy

yourgrandma +146
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
Bipolar- +7
P------e to. Odchodzę z wykopu. Mam dość. Nie wytrzymuje już tej zasranej nagonki na lekarzy. Codziennie setki kłamstw, manipulacji, obelg, gróźb wobec lekarzy i nikt z tym nic nie robi. A naprodukujcie sobie tych lekarzy nawet 2 miliony. Niech pracują za bochenek chleba. Wtedy nadal będziecie narzekać i twierdzić, że zarabiają za dużo i trzeba uwolnić zawód i potrzebujemy 4 milionów lekarzy, którzy będą pracować za pół bochenka chleba, a politycy to

Jest tu może mistrz #powerpoint?
Nie mogę znaleźć jednej funkcji, a chciałabym coś zrobić, żeby moje slajdy działały dobrze.
Mianowicie:
Mam slajdy z animacjami. Slajdy nie idą po kolei, tylko przez hiperłącza, w zależności co się kliknie. Kilka slajdów będzie wyświetlane po kilka razy. Na tych slajdach są animacje, które działają automatycznie. I teraz mam problem z tym, że jak za pierwszym razem wyświetla się określony slajd, to wszystko działa tak jak powinno. Jednak, kiedy przechodzi drugi raz do tego samego slajdu, to animacja już nie jest wyświetlana, tylko od razu się pojawia "ostateczny obraz" co odejmuje uroku całej prezentacji ( ͡° ʖ̯ ͡°). Pytałam chat gpt, ale podaje opcje, których nie ma.
Ktoś wie, jak to naprawić i czy takie coś w ogóle istnieje?
Ziemniaczek dla walorów estetycznych do wpisu.
#pomoc #informatyka #kiciochpyta
źródło: st,small,507x507-pad,600x600,f8f8f8
PobierzSą dostępne opcje danej animacji gdzie masz coś w stylu "powrót do stanu początkowego". Niestety bez informacji nie wiem czy to wystarczy.
Wtedy na pewno trzeba użyć opcji powrotu do stanu początkowego.