Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś wyjaśnić czemu pisanie "orki" nie podpada pod banicję? Jakbym tak pisał "parchy" "czarnuch" "pedał" itp itd na okrętę to na pewno w końcu bym wyrwał bana. Ja rozumiem od czasu do czasu ale są konta które tylko się tym zajmują "orki to orki sramto" (w pakiecie zwykle konto zasrane fajnokijowniactwem bo jak ktoś ma trochę rozumu to tak się nie zachowuje) i najwidoczniej zgłaszanie tego nie daje żadnego efektu? @a__s @Moderacja
#ukraina #wojna #rosja
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szinako: smutno sie czyta ten festiwal hipokryzji. Maja byc bany za mowienie na Ukrainca per ukr, ale juz ruskow mozna jechac jak bure suki xD

Nie zeby mi to specjalnie przeszkadzalo, ale albo cisniemy po kazdym rowno, albo po nikim, a nie k---a sobie wybieramy, ze na tych mozesz cos napisac, a na tamtych nie xD
  • Odpowiedz
@kinkykylie widzicie towarzyszu, to taki niekomfortowy świat, gdzie jak ktoś robi coś ewidentnie złego np gazuje żydów albo morduje ludzi głodem jak Stalin to potem jest zakaz jego promowania a demokrację można promować codziennie. Tak samo jest z orkami - gwałcicielami, złodziejami i s----------i - ponieważ robią rzeczy uznawane za niegrzeczne, to każdy ma prawo na nich pluć. Powiem więcej - jak ktoś broni takich s---------w to automatycznie jest podejrzany i
  • Odpowiedz