Aktywne Wpisy
wilkCaly +275
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
źródło: 1000010911
Pobierz
Trabancik +356

![Kajtek - jedyny polski walkman [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/9dc8489bd51fd7920be02f322de284abbbf91aba8940047728ce1bdedea16140,q80.jpg)

#rolnictwo #ogrodnictwo #ekonomia #gospodarka #polska #ukraina #protest
Według wykopków wszyscy rolnicy to żyją z dotacji i unia im co roku te traktory daje za darmo...
@siodemkaxx: nie tylko unia, polski podatnik co rok dopłaca ponad 50 mld PLN do KRUS i np skupów interwencyjnych rzeczonego zboża i innych produktów rolniczych.
ach czekaj, nie zauważyłem wcześniej. Siedzą obok odszkodowań za susze
@siodemkaxx sytuacja jest coraz bardziej #!$%@?. Sam potrzebuje coś kupić, bo mi sie osiemdziestka rozlatuje ale #!$%@?, bede łatał.
Tobie miras współczuje mocno, bo widze straty masz spore z tego co piszesz. I w ogóle w skali regionu jest w ciul strat. Ja w moim podzamojskim #!$%@?łku nie