Wpis z mikrobloga

Ankieta którą zamieściłem parę dni temu była planem Doktora. Tak, jestem jego agentem. Po objęciu władzy absolutnej w Polsce, Sir Napier zmieni nazwę państwa na Księstwo Poznańskie i podpisze kontrakt wasalny ze Królestwem Niderlandów. Każdy kto zagłosował inaczej niż Szanuje i podzielam jego poglądy w ankiecie otrzyma wyrok Hide user in coffin. Na szczęście dla was to był w całości jego plan dlatego nie wiemy kto jak zagłosował. Na pewno użytkownik Neosarmata jako pierwszy zostanie zlikwidowany przez oświeconego. Zdradzę że pracę nad drukowaniem książki Historia Francji bez mitów idą tak wolno ponieważ systematycznie dodrukowywany jest papier toaletowy z awatarem tegoż sarmatofaszysty którego jaśnie oświecony używa. Strzeżcie się!
#napierala
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@m0lihua: Po objęciu władzy ja zostanę wyznaczony na jego pośrednika i będę zajmował się wszystkim. Taka była umowa. Nie myślicie chyba że nawet mając władzę absolutną Piotr doktor zrezygnuje z pajacowania na Youtube? A i jest już w trakcie powstawania dekret reformujący stopnie naukowe. Habilitacja is over.
  • Odpowiedz