Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +23
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
„Jak to możliwe, że nigdy nie byłeś na koncercie/imprezie? Przecież musiała się kiedyś zdarzyć jakaś okazja”
„Serio nigdy nie byłeś w restauracji X/nie jadłeś jedzenia Y? Ja wiele razy byłem tam ze znajomymi”
„CO? Nie oglądałeś nigdy serialu X? Przecież był kiedyś taki popularny i wszyscy o nim mówili”
Wszystko to jest mówione w takim tonie i z takim zdziwieniem jakby to było dla nich normalne jak np. oddychanie, podczas gdy ja bez znajomych i z bardzo niskimi umiejętnościami społecznymi nie mam z kim jeździć na koncerty ani chodzić do restauracji ani nie robiłem wielu innych rzeczy które robiły normiki ze znajomymi.
#przegryw
I też były podobne pytania. JAK TO NIE LUBISZ IMPREZOWAĆ? JAK TO NIE LUBISZ CHODZIĆ DO KLUBÓW? COO, CO TY GADASZ ŻE NIE CHODZISZ DO RESTAURACJI?
Im to by łby wybułchy jakby dowiedzieli się, że chłop prawie 30 lat i prawiczek
@dam2k01: Mi powiedzieli że chyba żyłem w piwnicy i trochę mieli rację.