Aktywne Wpisy
patryk747 +1
Kurde bele mireczki, mam problem. Może ktoś coś doradzi. U mojej mamy od jakiegoś czasu nastąpiło pogorszenie wzroku, oraz ogólna apatia, ciągle zmęczenie. Dzisiaj dała się mówić żeby kupić glukometr i sprawdzić cukier. Cały czas oscyluje wokół 300, a teraz wieczorem wynik to 370. W jaki sposób można jej pomóc aby zbić ten cukier. Nigdy się nie leczyła na cukrzycę. Najbliższy termin do lekarza to najwcześniej przyszły tydzień. Istnieją jakieś domowe sposoby,
DerMitteleuropaer +136
Jak zaczęła się wojna tagu ze Sławkiem? To trwa tyle lat odkąd tylko dołączyłem na wykop to już się działo... Od czego się to zaczęło jaka jest tego #!$%@? historia? Znam ten filmik jak gestekuluje i pokazuje foldery ze screenami ale co było wcześniej?
@patryk-milanoyt: bo górska picza za pośrednictwem menela zaatakowała Ola.
https://youtu.be/HJWX6r5QkPk?si=hWP4iD_ay2ZQHctF
Ja sam osobiści, jeszcze po akcji z nagraniem, byłem za tym, żeby dać Rudemu drugą szansę, bo jak by nie patrzeć, działał bardzo zgodnie z wolą wykopu. Niemniej po czasie uważam, że nic by to nie dało - on ma po prostu zyebany charakter.
Nienawiść do górskiego zaczęła się tak samo jak do informatyka Dominiczka czy Rafałka J. - Kontrola szkolniaków.
Później Sławek dodał do tego oszukiwanie widzów, swoje psycho filmy w których machał pośladkami i #!$%@?ł o robieniu muzeum na szkolnej, kasowanie przeróbek (tak, menel bielski już wtedy pozbywał się przeróbkowiczów), początki zarabiania siana na oszukiwaniu szkolniaków,