Aktywne Wpisy
9HYx +373
Mam dobry dzień, więc chciałbym zrobić #rozdajo - 2 x 50PLN na zakup #ksiazki z dowolnej księgarni internetowej. Moim zdaniem należy wspierać promowanie czytania gdzie tylko się da, więc mały gest ode mnie. Jeśli chcesz wziąć udział to zostaw plusika i jakikolwiek komentarz. Losowanie zwycięzców jutro o godz. 16:00, powodzenia.
#tinder #zwiazki
Chcę zacząć podziałać na rynku matrymonialnym.
Mam 167 cm wzrostu. Podawać tą informację w profilu? Z jednej strony śmieci się same wynoszą jak laska przez to da w lewo i nie marnuję swojego czasu i jej ale z drugiej strony nie dam się poznać z lepszej strony bo często jest tutaj #cope ze strony #rozowepaski że po jakimś czasie wzrost im przestał przeszkadzać
#randkujzwykopem #podrywajzwykopem #kiciochpyta #logikarozowychpaskow i #logikaniebieskichpaskow dla
Chcę zacząć podziałać na rynku matrymonialnym.
Mam 167 cm wzrostu. Podawać tą informację w profilu? Z jednej strony śmieci się same wynoszą jak laska przez to da w lewo i nie marnuję swojego czasu i jej ale z drugiej strony nie dam się poznać z lepszej strony bo często jest tutaj #cope ze strony #rozowepaski że po jakimś czasie wzrost im przestał przeszkadzać
#randkujzwykopem #podrywajzwykopem #kiciochpyta #logikarozowychpaskow i #logikaniebieskichpaskow dla
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link