Aktywne Wpisy
Madass +1
Mirki, mam ochotę zagrać kampanię jakiegoś fpsa, która część #callofduty albo #battlefield ma najlepszą kampanię dla jednego gracza?
#pcmasterrace #gry
#kiciochpyta
#pcmasterrace #gry
#kiciochpyta

wfyokyga +12
Pokażcie swoje armaty
źródło: temp_file419954439113236868
Pobierz

z pamiętnika gracza: posłuchać dm mbank analityków (zrobić odwrotnie), potem zobaczyć Ace Market (lubię chłopaka), stooq (grają intraday).
I po ataku izraela na iran... tyle fajerwerków... mld dolarów wyparowały... i co zostało?
giełda lubi spokój. PKO odbija, inne banki też w EURO. Jaki wniosek? Albo analitycy kantują i teraz wskakują "słuchacze" w pędzący pociąg, bo indeksy odbiły i lecą do góry
pamiętam rok temu okolice 01.-03.23 podobna akcja była ale z FRB jak miał zbankrutować i wszyscy również z mbank i kolegami wieścili spadki a rynek odbił.
Wtedy straciłem przez strach sporo możliwości, dzisiaj mądrzejszy o tamte wydarzenia siedzę spokojnie.
W portfelu UniCredit, jutro dywidenda i za rok pewnie też, plus taki: grałem 23 kupowanie dołków i sprzedawanie górek - prowizja duża na francuskie giełdzie, dużo stresu.
Dzisiaj po analizie rynku - mamy wzrost cen, banki zarabiają, wyniki za 24 też będą dobre, rynek się rozkręca.
Siedzę i nie daję zarobić na prowizjach domom maklerskim
Dziękuję za uwagę.
Życzę dużo sukcesów na giełdzie.
analitycy biorą kupę kasy za analizy które nic nie znaczą ... krzyczeli że bessa na WIG20 a ten idzie do góry ... to nie jest śmieszne.