Aktywne Wpisy
matiKKS +8
Szukam serialu na jesienno-zimowe wieczory. Długość odcinka najlepiej nie więcej niż godzina, ilość do 100 odcinków lub niewiele więcej. Pozbawiony wielokrotnych scen seksu, erotyzmu, ciągłych przekleństw. Serial już skończony, żeby nie czekać na kolejne sezony. Przez 4 lata przerobiliśmy dwa kompletnie różne seriale, które przypadły nam do gustu- The Crown i Ranczo.
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
mickpl +1322
Paszyk się odgraża, że jak nie będzi 0% to nie będzie też budowy komunalnych. Panie ministrze, bardziej z grubej rury trzeba. Ogłoście tam w PSL, że jak nie będzie dopłat dla kolegów z deweloperki to przyblokujecie kasę na onkologię czy psychiatrię dziecięcą.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Znowu będziesz narzekać przez następne 5 lat na Kraków, a na wybory postawić jeden krzyżyk na kartce i wrzucić do urny to się nie chce ruszyć tyłka.
Na godz. 17.00. w Krakowie frekwencja wyniosła: 31,79 proc. Wydano 183 679 kart do głosowania przy 577 758 osobach uprawnionych do głosowania. Niestety Kraków zajmuje niechlubne miejsce wśród miast wojewódzkich, gdzie ta frekwencja jest najniższa.
#krakow #wybory #polityka
@January-zwiedza-szpary: do wyborców nie wliczają się osoby poniżej 18 roku życia
@damienbudzik: jakby na to nie patrzyć to wolałbym wybrać na co zachoruje, niż żeby inni wybrali za mnie.
Tym bardziej, że obecna sytuacja w Krakowie wygląda tak że zwycięstwo jednego z kandydatów będzie jego pierwszą i ostatnią kadencją i po 5 latach pojawią się nowi kandydaci, a zwycięstwo drugiego z dzisiejszych z kandydatów może go zakorzenić na stołku prezydenta miasta na następne 20 lat. Nie
@hubert93: wybory na prezydenta Polski dopiero przed nami :D,
a ilość potencjalnych kadencji sprawowania urzędu wójta, burmistrza i prezydenta miasta nie jest limitowana.
@Normalny_czyli_dla_wi3lu_inny: Jest limitowana - od 2018 każdy włodarz może rządzić maksymalnie 2 kadencje.
@Normalny_czyli_dla_wi3lu_inny: dwukadencyjnosc panie, to juz nie czasy Majchra
Komentarz usunięty przez moderatora
Rozwiń teraz :D
@hubert93: