Aktywne Wpisy
Solipsyzm +348
Też macie tego typu wysyp rzeczy z AI na #facebook?
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
ClaudeSpeed +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Przebyty dystans: 81 kilometrów.
Suma wejść: ok. 2000 m.
Czas: 21h 55m
Start: Poręba | Koniec:
Jagodna, Orlica, Szczeliniec Wielki!
Tony błota, ulewy deszczu, śnieg na trasie i z nieba, lód, gradobicia, znowu śnieg... na trasie było wszystko. Niestety czas bardzo słaby. Od Śnieżnickiej w październiku byłem w górach tylko raz i to w Rudawach. Treningu prawie nie było. Warunki dowaliły.
Minus, że szedłem solo. Bez treningu nie potrafiłem narzucić sobie dobrego tempa. Pierwsze kilometry całkiem przyzwoite. Jagodna jak zawsze dała mocny start. Biały Zieleniec i oblodzona Orlicka. Po Jamrozowej Polanie miałem już kryzys, aż do Batorówka. Głównie przez przemoczone spodnie. Do Karłowa jednak dotarłem szybko, a Szczeliniec zdobyłem migiem. Nie pozdrawiam oszukujących, którzy po zdobyciu pieczątki nie robili pętli, tylko wracali. Po co się zapisywać na Potrójną, skoro nie robią ich trasy? Finisz to głównie błoto i ciąg ludzi, wolna grupa nie pomagała.
Oby następna Korona była lepsza.
A już 18 maja 3Szlaki ze Złotoryji.
#redtrekking
#gory #potrojnakorona #potrojnakoronaorlicka2024 #trekking
Już przy 5km w deszczu i wietrze przy złej izolacji cieplnej odpływasz, a co dopiero takie warunki przy Zieleńcu.
To chyba była Zimowa Sudecka Żyleta vol.2.
Spodnie niestety zwykłe 4F, membrana 5000, oddychalność 3000, przesiąkły, potem wysuszyłem i było lepiej, ale nie dały rady.
Kurtka Salomon Ortles 3L GTX Pro = dała radę, w środku całkowicie sucho, idealna wentylacja, pod spodem termo+merino,
@red7000: Kurła taka kurteczka 1600 złociszy. Nadaje się na cały rok takie cuś?