Aktywne Wpisy
Goronco +21
Dostałem wypowiedzenie XDDD
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
KonserwatywnyMocny +191
Na TVP mówią że powodzianie mogli się umyć po raz pierwszy od 3 dni xD
Tymczasem ja myjący się co 5-7 dni xD
#powodz
Tymczasem ja myjący się co 5-7 dni xD
#powodz
@zafrasowany: Komuchy zawsze gotowe walczyć pod flagą zbrodniczego ZSRR (którą wojska rosyjskie nierzadko używają).
Nasz Michał "towarzysz Michał" Nowicki (syn wiceprzewodniczącej Lewicy Wandy Nowickiej) też deklarował słuszność "specjalnej operacji" (jak zwykle nagrywając w kiblu). Nawet ponoć ABW miało z nim rozmowę na ten
@kinasato: friendly fire xD
@harcerz: Jak wiadomo obecna Rosja jest wspierana przez lewaków, a nie przez prawackie konserwy zachwycone rządami silnej ręki, pogardą wobec zachodniego stylu życia i tym, że bedały nie mogą chodzić po ulicach xD