Aktywne Wpisy

vieniasn +13
jaka jest wasza ulubiona gra wideo? (oprócz tfu gothica dziadki)

PierdekAlonso +81
Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
Pobierz

wy to chyba calla mieliście na discordzie, że z jednym tematem wychodzicie z takim samym tekstem pokroju 'prawaki weeee" xDDD
My wiemy po co tu jesteście i pamietamy, TUSK ROBI DOBRZE DEWELOPEROM WPROWADZAJĄC BK0 :)
@djtartini1: Ale to prawaki rozdmuchują ten ponoć "temat zastępczy", cały wykop i twitter zasrany placzącymi pisiorami i konfiarzami. Normalny człowiek by nawet nie wzruszył ramionami na problem niemożliwości kupienia alko nad ranem.
gwóźdź wbity w mózg to mają osoby, które po stosunku do zakazu sprzedaży rozróżniają, kto jest prawakiem, a kto nie. To jest tak głupie, że brakuje mi słów, by nie dostać bana, a wyrazić intelektualną odrazę do takich jak wy.
@Syn_Tracza: @Variv
W sensie opozycja rozdmuchuje temat aby przykryć niekompetencję rządu? Fajna ta opozycja, taka nie za mądra.
@Variv: PIS jakoś nie protestuje przeciwko ustawie deweloperskiej, wcale bym się nie zdziwił gdyby jej się nie sprzeciwiali
@djtartini1: dla was wszystko jest temat zastępczy. Jak ktoś ma uwagę Gumisia i może się interesować jedną rzeczą na raz. Wielka afera kredyt 0%. Zaraz obok wiatrakowej i CPK.
@Gluptaki: Nie wiem przez co mówisz "wy" ale media tak- piłują jeden temat i to nie ten co potrzeba. Teraz jest o kupowaniu wódki i Protasiewiczu. Uwaga ogółu zostałą odwrócona.
@djtartini1: Nie orientuję się w prawie i polityce, ale jeżeli to prawda to XD Chleba i igrzysk.
A alko na stacjach benzynowych jest tak potrzebne jak pięść do nosa. IMHO niech zakazują, będzie mniej sytuacji niebezpiecznych.