Aktywne Wpisy
Caracas +841
Od jakiegoś czasu w wolnej chwili zazwyczaj w pracy wbijam się na niemiecką Wikipedię. Następne wchodzę w artykuł o jakiejś gminie / małym miasteczku, które dumnie chwali się zasłużonymi obywatelami i wklejam im zbrodniarzy wojennych, którzy żyli sobie w tym miejscu po wojnie :D
Zdjęcie dla przykładu.
Niestety często edycja wchodzi dopiero za 3-4 razem bo jest usuwana lub edytowana często przez gminę ale jestem uparty :D
Następne staram się edytować artykuł
Zdjęcie dla przykładu.
Niestety często edycja wchodzi dopiero za 3-4 razem bo jest usuwana lub edytowana często przez gminę ale jestem uparty :D
Następne staram się edytować artykuł
PozdroMleczny +85
Tak tak juleczko mężczyzna to synonim cioty.
Normalnego faceta przy pierwszej okazji byś zbyła bo nie wygląda jak Tom Cruise.
Wybierzesz łobuza co kocha najbardziej a takich szmul jak ty ma na pęczki zrobi ci bachora a potem ucieknie jak twój stary.
wychowasz kolejną sikse która za 20 lat na twitterze 2.0 będzie płakać o niemęskich mężczyznach xD
#blackpill #logikarozowychpaskow
Normalnego faceta przy pierwszej okazji byś zbyła bo nie wygląda jak Tom Cruise.
Wybierzesz łobuza co kocha najbardziej a takich szmul jak ty ma na pęczki zrobi ci bachora a potem ucieknie jak twój stary.
wychowasz kolejną sikse która za 20 lat na twitterze 2.0 będzie płakać o niemęskich mężczyznach xD
#blackpill #logikarozowychpaskow
#pogopsuszy #heheszki #humorobrazkowy #suchar #zakupy #pieniadze
@Bardak: ale tutaj nie ma filozofii, jak kogoś nie stać to i z ratami stać nie będzie. Przecież można było sobie odłożyć kasę i kupić za gotówkę
@potato44: zależy jak się na to spojrzy. Za wszystkie zakupy na allegro, nawet pierdoły za 45 zł, płacę allegro pay. Ma to tę zajebistą zaletę, że jeśli coś mi się nie podoba to robię zwrot i potem nie spinam się, że sprzedający trzyma moje pieniądze tygodniami, bo trzyma hajs allegro a nie mój ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jak z zakupem jest wszystko ok,
@SpokojnyPan: Niby tak, ale co może kolejne regulacje dawać? Bezsensu. Dla mnie to jest wygodne bo liczę się z zagrożeniami i nie biorę pod korek, tylko jak sobie telefon zmienię i mam 10 rat to nic innego nie biorę, nie mam takiej potrzeby, ale rozumiem zagrożenie.
Tylko tutaj wykopki wszystkich rzucają do jednego worka. Mógłbym kupić za gotówkę, ale
@zyd_z_pasji: nie, wiem że wydaje tyle samo tylko rozkłada mi się to w czasie, ale rozumiem że nie wszyscy tak mają.
@Uuroboros: a to nie wiedziałem nawet, dawno nic nie brałem, ale czasami przy niektórych produktach można na więcej z tego co mi się wydaje.
@Uuroboros: a potem rozłóż na spłaty na 36 miesięcy xd
@Tyrande: najlepsze konto oszczędnościowe ma jakieś 7%. czyli miesięcznie po odjęciu belki to jakieś 0,48%. czyli żeby
@Medicine676: nie.
Komentarz usunięty przez autora