#niepopularnaopinia energetyk tego chłopczyka #budda z nadmiarem gotówki który „rozdaje” samochody smakuje gorzej od bepowera z biedronki, a to jest już osiągnięcie xD ( ͡°͜ʖ͡°)
@paczelok: nie wydałem na to ani grosza, kilku znajomych jest zafiksowanych na jego punkcie i pije to łapczywie jak katol bierze wafla do gęby xD miałem okazję się napić i wersji z cukrem i bez
@Megawonsz_dziewienc: redbull w zabce po 5,99 a ten po 4,5 Wez wyjdz z domu gamoniu 😁 Nie kompromituj sie tylko zacznij wstawiac rzetelne info a nie jakies kłamstwa
@awful2: zazdrosc to twoj jedyny "argument"? nic nowego, typowy wyznawca buddy xD nawet jakby ci naszczali do tej puszki to bys powiedzial, ze smakuwa i fajne zolte
@wilqua: a ty typowy przyglup ktory pewnie na tych ktorzy krytykuja PO mowi ze to pisowiec Przez takich pajacow jak wy ten portal stracil jakosc juz dawno temu przegrywy
@awful2: ojej, pomyliłem się o złotówkę i czterdzieści cztery grosze ( ͡°͜ʖ͡°) Każdy kto skrytykuje Buddę to „zazdrośnik”? XD wiesz że Budda cię nie poklepie po plecach za to, że go bronisz jak psychofan?
@Megawonsz_dziewienc: Kupiłem dzisiaj z ciekawości bo łamało mnie zmęczenie i myślę, a dam szansę. Smakuje jak m-power tylko ma jakiś dziwny posmak piasku (cytryny?) pod koniec XD
Juz przesan bóldupic zazdrosniku
Mozna wiele zarzucic ale alurat w smaku nie jest zle
Wez wyjdz z domu gamoniu 😁
Nie kompromituj sie tylko zacznij wstawiac rzetelne info a nie jakies kłamstwa
Przez takich pajacow jak wy ten portal stracil jakosc juz dawno temu przegrywy
@awful2: Tak tak, każda krytyka albo nawet krzywe spojrzenie na buddę to przemawiająca zazdrość xD
Od razu widać, że walisz konia tego gościa.
Każdy kto skrytykuje Buddę to „zazdrośnik”? XD wiesz że Budda cię nie poklepie po plecach za to, że go bronisz jak psychofan?
Smakuje jak m-power tylko ma jakiś dziwny posmak piasku (cytryny?) pod koniec XD
Jednak zostaję dalej przy redbullach