Aktywne Wpisy
marcpol +172
Cześć, przygotowałem kolejne porównanie zdolności kredytowej w przypadku dochodów z działalności gospodarczej rozliczanej ryczałtem ewidencjonowanym i podatkiem liniowym.
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Janusz_Rekina +24
Też macie lekkie poddenerwowanie, że w ostatnie dni miesiąca dostaniecie zaproszenie na rozmowę z hr w wiadomych celach? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#programista15k
#programista15k
#animedyskusja
Nieświadomie? RTL 7 (Dragon Ball, Dr Slump, Saint Seiya, Slayers, Soul Hunter) i niemiecki RTL (Digimony, Detective Conan), a potem to jeszcze się oglądało Teknomana po 22 na Fox Kids/Jetix
Świadomie? Spodobał mi się jakiś gif z Clannad, no to obejrzałem cały pierwszy sezon na wbijam i na bieżąco zacząłem śledzić After Story, pooglądałem co tam jeszcze było wtedy dostępne na wbijam (True Tears, Air, Kanon, Haruhi, Elfen Lied,
I tak się zaczęła wieczorna przygoda z Hyperem. Chobits, Last Exile, NGE itp.
Matka z drugiego pokoju ,,spać, bo do szkoły'', a