Dzisiaj wróciłem po prawie równo 2 latach z #zagranico. Nawet nie wyobrażacie sobie jakie to uczucie po raz pierwszy wziąć na ręce swojego 5-miesięcznego synka.
@niezarejestrowany: @Keffiro: teraz jeszcze brakuje kogoś, kto wyjaśni, że żołnierz co jakiś czas jednak był w domu chędożyć i będzie komplet, jeśli chodzi o ten obrazek ( ͡°͜ʖ͡°)
Stirlitz wypoczywa w swoim tajnym mieszkaniu. Nagle wazon z kwiatami spada z parapetu i rozbija Stirlitzowi głowę. To tajny sygnał - znak, że jego żona właśnie powiła syna. Stirlitz ukradkiem ociera ojcowskie łzy. Tęskni. Od siedmiu lat nie był w domu.
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
Komentarz usunięty przez moderatora
Stirlitz wypoczywa w swoim tajnym mieszkaniu. Nagle wazon z kwiatami spada z parapetu i rozbija Stirlitzowi głowę. To tajny sygnał - znak, że jego żona właśnie powiła syna. Stirlitz ukradkiem ociera ojcowskie łzy. Tęskni. Od siedmiu lat nie był w domu.