Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +234
Jakie znacie jeszcze inne propolskie, patriotyczne wynalazki jak Liga Konferencji, gdzie można się popodniecać jak zajebiści jesteśmy? xD
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz

bet730 +153
================
15. Polska - 34.250
================
TAK! TAK! TAK! Stało się!
W sezonie 2026/27 czyli za około 16 miesięcy zobaczymy 5 naszych zespołów w kwalifikacjach do europejskich pucharów!
15. Polska - 34.250
================
TAK! TAK! TAK! Stało się!
W sezonie 2026/27 czyli za około 16 miesięcy zobaczymy 5 naszych zespołów w kwalifikacjach do europejskich pucharów!

źródło: coeff_13.03
Pobierz
Mówiłeś że podobno jesteś nieatrakcyjny itd. a bardzo zgrabne masz te nogi. Nie przypuszczałbym.
a już zwłaszcza jeśli ma się zarośnięte jak małpa
te poniżej ud już aż tak nie przeszkadzają i można z nimi żyć
@G06DbT:
tylko co mi z tego skoro mam autyzm i nie umiem rozmawiać wgl
a nawet jak z jakąś umiem i pisze się zajebiście to w pierwszej minucie irl i tak się totalnie zniechęci przez mój totalnie s---------y wysoki nosowy głos i/lub z-----ą krzywą kartoflaną mordę i/lub z-----ą
Tak słowo w słowo.
- s---------y głos ✅
- mimika, gestykulacja, mowa ciała ✅ Typowe dla autyzmu i to... wyraźnie widać (╯︵╰,)
Zwłaszcza to ostatnie. Emocji też nie umiem nią wyrażać mimo że odczuwam mocno. Ludzie widzą że 'coś nie tak'. :c
one nie przeszkadzają aż tak
@G06DbT:
p--------e ogólnie
@MakaronowyStwor:
natura to wyjątkowo okrutna szmata
@MakaronowyStwor:
Tak, prawda. Morda delikatnie, czasem ciężko zauważyć. Ale badania potwierdzają.
@MakaronowyStwor:
w sumie to na każdym rynku xD
przecież na np rynku pracy to też p--------e przesrane p------------e
ehhhhhhhhhhhhhhhhh
@Chodtok: @MakaronowyStwor
A co dopiero w polsce. ლ((╯︵╰,ლ)
Płakać sie chce. Wszędzie się czuje jak śmieć, podczłowiek i tak jestem traktowany - jak upośledzony i z