Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +19
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
koniolizator +35
Kto jest w Waszym #top murzynów?
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
Trochę pozgłaszałem, trochę pouswano, trochę pobanowano, ale jak widać chyba ktoś się mocno obawia wyborów do PE i znowu 90% dyskusji w sieci to będą kłamstwa na temat Konfederacji xDDD
#polityka #kanalzero #bosak #bekazlewactwa #konfederacja #4konserwy
@wojtas_mks: jesteś pewny że nie zażartował wtedy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mogą nie mówić tego głośno żeby im sondaże nie leciały ale każdy średnio rozgarnięty obserwator jest w stanie "wyczytać między wierszami" jakie jest ich zdanie w tej sprawie
@Xefirex: No i to powiedział właśnie.
@klawiszs: Są dwa rozwiązania. Albo jesteś głupi, albo nie jesteś głupi i świadomie manipulujesz.