Aktywne Wpisy
SmugglerFan +131
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
thorgoth +115
Marianna Schreiber w wieku 22 (po lewo) i 32 lat. Aż się lewą nogą przeżegnałem.
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Ja wiem że brzydko i nisko się wyglądu czepiać ale jak można w wieku 22 lat wyglądać jak baba cmentarna z wiedzmina, po czym dekadę później wygladac dwa razy mlodziej i lepiej? Ile to musiało pieniędzy kosztować?
#logikarozowychpaskow #ciekawostki
Ostatnio było tak: sąd w Choroszczy odwraca monitor, wchodzi na bandycką jutubę i mówi: to pokaż pan CEO te swoje produkcje charytatywne o których pan nam tu opowiadasz od 2 i pół godziny. Na to rudy podchodzi i włącza na najnowsze filmy opublikowane cudownym przypadkiem dzień przed choroszczańskim sądem, to te co to zbiórki robili nierozliczone dla tych z Chorzowa. Adwokat Bociana podchodzi i mówi do sądu: a może ustawmy filmik od najstarszych i zobaczmy produkcje z początków kanału. Sędzia: dobry pomysł. Rudy blady. Jego adwokat: sprzeciw! Sąd: oddalam!. No to oglądają. A tam Konon odwala choroszcz w towarzystwie nafufanego szczudlaka. Sąd pyta czy pan Kononowicz jest na tym nagraniu trzezwy? A kto to ten chudy pan w samych majtkach na drugiej wersalce? Adwokat Bociana: To Suchodolski, zmarł na live, niewykluczone, że z przepicia.. Sąd : co??? Sąd prosi o przekazanie akt sprawy z kieleckiego.
Rudy blady jeszcze bardziej, ogromny brzuch, wyhodowany zapewne na orbitreku, się mu trzęsie się pod czarną za dużą niewyprasowaną koszulą. "moja roksa to tylko na enrique jezdzi a koszuli mi nie wyprasowała" - wzdycha CEO w myślach.. Sąd: lepiej już tego nie oglądajmy, to okropne. A ten Suchodolski to też pan CEO pomagał mu. Rudy: nie, nigdy. Adwokat Bociana przedstawia dowody z lat 2018 do 2020 z lajtem sylwestrowym z roksami, wyłudzaniem hasła do banku i gadaniem rudego o robaczkach oraz rozmową z barnejem o tym, żeby majora oblać farbą, włącznie. Sąd: to jak było panie CEO? Rudy: No czasem mu POmagałem, ale tylko czasem nie pamiętam dokładnie kiedy, słabo go znałem.. Rudy prosi o przerwę na kudzu. Rozprawa w Chroszczy trwa już trzecią godzinę w tym przez 2,5 h rudy porównywał swoją działalność do tego co robiła Matka Teresa z Kalkuty. Adwokat Bociana: czy od 2021 roku skasował lub usunął pan z kanału Centaurzy Człowiek jakiekolwiek filmy? Jeśli tak to jakie i dlaczego? Czy było to filmy mogące być nazwane patologicznymi? Blady Rudy: nie pamiętam, chyba nie, nie wiem. Adwokat Bociana: czy były to zbyt ostre treści dla jutuby. CEO: tak. Adwokat Bociana: czy te treści trafiały na grupę premium? CEO: to fiksja, nie było żadnego lateks premium, to wymysł wykopu który mnie atakuje! Adwokat CEO: poprosimy o przerwę. Po przerwie na benzo dla jego nowy termin rozprawy. Rudy wbija na instagram, odpala gimbusiarskiego epapierosa, upewnia się czy widać jego tatuaże z Bravo i podpisuje selfie sprzed sądu w Choroszczy tak: "Poszło jak z płatka. Wszystko pod kontrolą. Dziękuję." Grażynki dają mu dwa serduszka pod wpisem, trzecie dostaje od pani Sernik. CEO banuje pozostałe wpisy, te już mniej bezkrytyczne. CDN... #patostreamy