Aktywne Wpisy
Melkovva_ +6
Czy wg was zakup zmywarki jest możliwy do każdego mieszkania? I warty?
Rodzina 5 osób, garów dużo no i nie ma kiedy myć 🤷🏻♀️
Pytam bo bardzo o tym marzę, miałam w domu rodzinnym i w sumie na starym mieszkaniu już planowałam zakup.
Tutaj nie wiem czy się da zainstalować trochę w to wątpię bo nie bardzo jest miejsce ale na innym mieszkaniu w przyszłości bardzo bym chciała.
Wiecie, wstajecie rano i wyciągacie czysty kubek zamiast szarpać się i myć 🤷🏻♀️
Godzinka i wszystko po posiłku czyste �
Rodzina 5 osób, garów dużo no i nie ma kiedy myć 🤷🏻♀️
Pytam bo bardzo o tym marzę, miałam w domu rodzinnym i w sumie na starym mieszkaniu już planowałam zakup.
Tutaj nie wiem czy się da zainstalować trochę w to wątpię bo nie bardzo jest miejsce ale na innym mieszkaniu w przyszłości bardzo bym chciała.
Wiecie, wstajecie rano i wyciągacie czysty kubek zamiast szarpać się i myć 🤷🏻♀️
Godzinka i wszystko po posiłku czyste �
czy warto kupić zmywarkę?
- tak 92.5% (1951)
- nie 7.5% (158)
cybher2 +264
Przy czym żeby zwolnić zwykłego Kowalskiego z belki od obligacji i lokaty to pewnie by wyszło z 2-3 miliardy "straty" rocznie.
Toniemy w zapaści demograficznej i zabieramy sobie pieniądze z przyszłości na programy które nic nie zmienia, na dodatek pozbawiamy się pieniędzy na inwestycje w infrastrukturę, czy chociażby przerzucenia balansu inwestowania Polaka zwyczajnego z #nieruchomosci w inne aktywa
Nikt w całej Europie nie ślini się do słowa "rodzina" jak Polska XD
to już zakrawa o zboczenie, współczuję singlom w tym kraju
Nie ma to jak łożyć w podatkach całe życie na bombelki, których potem nawet nie będzie tyle, żeby robić na emerytury, a w zamian nie będziesz też miał taniego prądu itd bo wszystko zainwestowane w dzieci które się nie rodzą
Komentarz usunięty przez autora
Kobietkom będziesz żałował?
Co ty, jakiś mizogin jesteś, czy inny terrorysta?
Toniemy w zapaści demograficznej, bo nie ma ABORCJI do 12 tygodnia dla kobietek, a chłopu kij w dupę i ma płacić jak kobietka łaskawie zechce urodzić.
masz, głosuj sobie na katolicki zamordyzm, deweloperski zamordyzm, showmena z mam talent, krzyczącą lewicę, albo schizofreniczny katolicki zamordyzm. ważne, żeby sąsiad był zazdrosny XD
t o n i e m y
I dzietność nagle by skoczyła w górę.
-analitycy
Ale jak to
Przecież to było do przewidzenia, że rudy troll z #koalicjadeweloperska przelicytuje pisiorów. 8 lat rozdawnictwa nauczyło polaka - robaka tylko jednego - wystawiania ręki po więcej. Skąd będą na to pieniądze? Jedź na stację paliw ( ͡° ͜ʖ ͡°). Kup cokolwiek. Czy budżet się zepnie? Oczywiście, że nie. Ale fachowców z koalicji nie będzie to obchodzić, bo żyją w kraju, w którym nie
@gisot: 80+ plusów a to nie są pieniądze dla babci XD tylko dla matki, żeby miała możliwość zapewnienia opieki dla dziecka i wróciła do pracy XD
a czy wyda to na "babcie", opiekunkę czy żłobek nie ma znaczenia.
@onomatopejusz: zmienią, znaczy dla partii która je tworzy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)