Aktywne Wpisy

pasta_alla_carbonara +238
No i dziś wysyp jak widzę specjaistow od gastronomii, prowadzenia knajpy, aspiracji starszych pań, prania brudnych pieniedzy i cholera wie co jeszcze, bo kobieta zamknęła bar z jedzeniem, bo miała za dużo klientów.
- Nie, często się nie opłaca zatrudnić 2 kolejnych osób na pełny etat, bo nagle wzrosły obroty o kilkadziesiąt procent, zwlaszcza w barze z domowym jedzenieniem, gdzie marża jest robiona tylko na schabowym, a nie na 200% przebitki na alkoholu.
- Nie, często się nie opłaca zatrudnić 2 kolejnych osób na pełny etat, bo nagle wzrosły obroty o kilkadziesiąt procent, zwlaszcza w barze z domowym jedzenieniem, gdzie marża jest robiona tylko na schabowym, a nie na 200% przebitki na alkoholu.

źródło: c124991a67c07cd27a2fefbcc012435123d2245a5dd7aaee6fa73ad9b50f8b69
Pobierz
PanCzapeczka +177
Po goleniu stosuję wode kolońską, potem nakladam balsam a następnie idę pod prysznic cały się wykąpać.
#broda #looksmaxing #skora #pielegnacja
źródło: temp_file4504746277112397241
PobierzPotem tylko podczas snu sie nie spocic i jest gites
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ps. Masz zle ukształtowaną linię zarostu powinna być niżej nieco.
ale od kiedy się przerzuciłem na elektryka wygoda golenia i komfort +5000%
Po 1 - dezynfekuj golarkę, ja do tego używam płyn do płukania ust
Po 2 - kup sobie brzytwę i krem do golenia
Po 3 - przed goleniem dokładnie umyj twarz, weź gorący prysznic żeby otworzyły ci się pory skóry i zmiękczyła broda a jeśli masz na to czas użyj gorącego ręcznika
(nie traktuj tego proszę jako atak personalny - to coś czego nie jestem w stanie pojąć ogólnie u kobiet)
Potem na koniec jakiś a-----l na to nakładasz, czyli jakaś woda/perfum psikany i tyle.
1. Mydło do twarzy w płynie - porządnie umyć sobie porządnie twarz i szyję
2. Dezynfekcja maszynki/brzytwy
3. Pilnowanie by nie golić się tępym ostrzem
4. Podrażnienia i zacięcia potraktować kostką lodu
5. Na koniec balsamy/kremy na piękną buzię