Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +186

lubie-sernik +125
Jestem już 16. dzień w #azja i nic nie wskazuje na to, żebym miał w najbliższym czasie wracać do Polski.
Przepraszam, że rzadko dodaję wpisy, ale tyle się u mnie teraz dzieje. Do tego w pracy mam naprawdę sporo do zrobienia.
W poniedziałek byłem z @Arcane89 i Jaruwan w polsko-włoskiej restauracji. Jedliśmy pierogi ruskie i z mięsem – były przepyszne. W Krakowie bardzo ciężko byłoby znaleźć tak dobre pierogi... Piliśmy też
Przepraszam, że rzadko dodaję wpisy, ale tyle się u mnie teraz dzieje. Do tego w pracy mam naprawdę sporo do zrobienia.
W poniedziałek byłem z @Arcane89 i Jaruwan w polsko-włoskiej restauracji. Jedliśmy pierogi ruskie i z mięsem – były przepyszne. W Krakowie bardzo ciężko byłoby znaleźć tak dobre pierogi... Piliśmy też
źródło: 1
Pobierz

Dziś pogoda sprzyjała więc głupio nie nakręcić kolejnych kilometrów. Tym razem 40 mil czyli jakieś 68 km. Podnoszę co tydzień o 10 mil bo pod koniec maja mam Ride London 60 mil. Te 40 mil jechało się bardzo przyjemnie chociaż ewidentnie muszę pamiętać o lepszym dostarczaniu kcal. Zdjęcia z: Woolwich Ferry, magazyn samochodów Caterham, znowu Most Elżbiety II z drugiej strony. Tym razem przejechałem pod samym mostem. Zaraz koło mostu trafiłem na spot ludzi na moto też spoko opcja. Na koniec perełka z Golfem w barwach West Ham United.
Max square: 16x16
Max cluster: 350 (+20)
Total tiles: 574 (+21)
#rowerowyrownik #kwadraty #szosa #londyn #uk
Skrypt | Statystyki
źródło: Untitled design-2
Pobierzi tu właśnie przypomniała mi się smutna historia fabryki Caterhama w Langley k./ Oksfordu ( ͡° ʖ̯ ͡°)