Wpis z mikrobloga

Ponieważ Pan Łukasz znany tu jako @Kwasny_konfident w weekend nie pracuje, to wciąż czekam niecierpliwie aż odpowie mi, czy będąc pracownikiem firmy ZPHU ”GUSTO” wykorzystał do promocji jej produktów bez wiedzy i zgody wizerunek Sebastiana Podsiadło. W między czasie zauważyłem, że jego ostatni wpis nie był pierwszym w którym osoba Pana Sebastiana została wykorzystana. Co więcej, poprzednim razem nie skończyło się na fotomontażu, ale także w mojej ocenie na poniżaniu Pana Sebastiana w komentarzu. Pan Łukasz w mojej ocenie drwi z niego pisząc, że gdyby za wykorzystanie jego wizerunku wysłał mu żelki to:

"Może to będzie 1 raz jak faktycznie zarobi na działalności w internecie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)".

Podkreślam, że pisze to osoba która sama zarabia na działalności w Internecie. Pan Łukasz w mojej ocenie zdaje też sobie sprawę z tego, że jego działania nie są akceptowane przez drugą stronę, gdyż napisał również, że wysyłkę żelków rozważy jeśli Pan Sebastian:

"nas nie zablokuje na wszystkich mediach".

Przyznam, że pierwszy raz spotykam się z tym, że jakaś firma próbuje robić marketing na poniżaniu innej osoby. Oba wpisy wykorzystujące wizerunek Pana Sebastiana dzielą ponad 2 tygodnie, więc było sporo czasu na refleksję... Nic takiego nie miało jednak miejsca.
Dla mnie to #afera #januszebiznesu i na pewno nie #heheszki dodatkowo dodaję tagi na których znany jest Pan Sebastian #sebcel #frajerzyzmlm
popik3 - Ponieważ Pan Łukasz znany tu jako @Kwasny_konfident w weekend nie pracuje, t...

źródło: Zrzut ekranu 2024-04-07 201911

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Zulf: Nie będę długo spamował, jestem pewien, że jak Pan Łukasz wróci do pracy to wyjaśni temat. A jeśli tego nie zrobi, no to pewnie będziesz musiał mnie dodać na czarną listę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz