Wpis z mikrobloga

Zastanawiam się jak wyglądają ludzie p--------y głupoty, że Polacy nie są biali.

@Flypho: podpowiem ci, że to nie zależy od koloru skóry, grecy czy włosi mogą być tacy sami albo i i ciemniejsi niż turkowie i arabowie, przy czym włocha nikt ciapatym nie nazwie. dużo do myślenia powinny dać ci też żarty z tego, ze jakaś panna dała na erasmusie alvarowi, który okazał się cyganem albo gruzinem. kolor skóry ten
  • Odpowiedz
@Cadfael
Jak spojrzysz na Włocha albo Greka to widzisz na pierwszy rzut oka, że jest po prostu ciemny. Ma ciemne oczy, ciemne włosy i często ciemniejszą skórę od ludzi z północy. Jak spojrzysz na Polaka to zobaczysz chłopa z niebieskimi lub lekko mieszanymi jasnymi oczami i ciemnymi blond włosami. A potem ludzie na wykopie piszą wysrywy ze on nie biały xD.
Nie widzę związku z narodowością - po prostu wystarczy nie
  • Odpowiedz
@Flypho: a wiesz, że technicznie arabusy też są białe? xD dla brytyjki, szwedki czy innej holenderki jesteś tym, czym gruzin czy albańczyk dla polki.
  • Odpowiedz
@Cadfael
Spoko, ty się posługuj podręcznikiem do ras xD, a ja po prostu na chłopa spojrzę i zobaczę ciemną skórę, oczy i włosy. W przeciwieństwie do ciebie żyje bez jakichkolwiek kompleksów i nie wstydzę się tego że jestem Polakiem. Nie mam się czego wstydzić. Zwiedziłem już kawał świata i nigdy nie spotkałem się z sytuacją, żeby ktoś uznał mnie za niebiałego xD. Nigdy też nie zostałem źle potraktowany z powodu mojej
  • Odpowiedz
@WhiteRower: kogo obchodzi dla kogo jest to biała rasa? Polacy są biali jak mało kto więc co ty bredzisz

Codziennie będziecie wymyślać jakieś bzdury żeby zaatakować mema? XD
  • Odpowiedz
@janek_kombajnista: Typowy weekend na wypoku. OP wrzuca mem a lewaki-ojkofoby zaczynają pluć wpojonymi pierdołami motywowanymi nienawiścią do białej rasy. Tak, Słowianie (szczególnie Polacy) są biali w każdym możliwym znaczeniu.
  • Odpowiedz