Aktywne Wpisy
mam_spanko +535
Zrobimy z komentarzy historie wyszukiwania Robercika. Ja zacznę:
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
rzzz +421
Ale w sumie dobrze, że są takie nastroje, mam nadzieję, że te wszystkie wydygane neuropki z @Lukardio na czele spakują jak najszybciej walizę i wyjadą jak najdalej :) #bekazlewactwa #bekazneuropy #bekazpodludzi #europa #polska #wojna #ukraina #rosja #nato
@bolidupsko: Którędy? xD
@JPRW: nawet nie wiem, jak skomentować twój wysryw.
Przerażasz mnie swoją ułomnością.
Komentarz usunięty przez moderatora
@bolidupsko: no ta, w 3 dni mordo
@imargam_2137: Takie scenariusze czytałem w pierwszym miesiącu wojny przed pierwszą przekroczona "czerwoną linią" xD
Totalnie nie ogarniasz obecnej sytuacji.
Polecam wszystkim odstawić Bartosiaka i innych przygłupów, którzy robią na tworzeniu paniki gruby hajs.
Zacznijcie myśleć racjonalnie.
Totalnie nie ogarniasz obecnej sytuacji.
Super, ja czytałem przed 02. 2022 że Rosja tylko tak strasznyi i nie zaatakuje na pełną skale Ukrainy.
@patykiem_pisane: eeeee??? A co ma Ukraina do NATO? Przecież oni ich napadli w 2014
@patykiem_pisane: No i jak rozegrał NATO? wytłumaczysz?
W pewnym sensie skłócił NATO, a.konietrojanskie w.postaci Węgier i Turcji, często sabotują wsparcie dla Ukrainy.
Zresztą Rosjanie od wielu lat przygotowywali się do konfliktu z zachodem i często ćwiczyli warianty skłócenia, rozbicia czy osamotnienia państw sojusz. Np dzięki życiu taktycznej broni jądrowej.
Raczej na tą chwilę konflikt nam nie grozi, Rosjanie utknęli na Ukrainie i nawet gdyby całą zajęli, nie odważą się zaatakować kraje NATO
@patykiem_pisane: BZDURY PISZESZ
Jeszcze bardziej wzmocnił NATO, dołączyły Szwecja i Finlandia.
Jeszcze bardziej wzmocnił NATO, dołączyły Szwecja i Finlandia
Sam piszesz bzdury. NATO to USA czy ci się.podoba czy nie. W razie konfliktu na dalekim wschodzie jeśli Rosjanie zdążą odbudować straty jakie.piniesli na Ukrainie będą dużym zagrożeniem dla Europy wschodniej, nawet z 9 milionowa Szwecja.
@patykiem_pisane: Ty w ogóle myślisz, co piszesz? Czy już całkowicie masz mózg przesiąknięty ruską propagandą?
USA jest najważniejszym członkiem NATO, ale bez USA i tak byśmy sobie poradzili.
Poza tym te ostatnie "pogróżki" o odejściu USA od NATO zdementował nawet sam Trump.
@patykiem_pisane: Czy któryś z tych krajów należy/należał do NATO?