Aktywne Wpisy

dawid131 +297
Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki

źródło: 123
Pobierz
enten +188
Dzisiaj nie będzie wielkich polecajek, ani innowacyjnych tzw. „długograjów” chociaż na kilka godzin. Będzie za to tytuł (a właściwie demake), który fani i tak znają niemalże od dekady – mowa tu o P.T., którego chyba tu przedstawiać nie trzeba. Grywalny trailer gry, która finalnie niestety nigdy nie wyszła bo Konami ją ubiło, odtwarzany był już w kilku engine’ach, ale w GZDoomie w postarano się odtworzyć całość możliwie najwierniej jak tylko się dało (łącznie z cutscenkami, jak sobie to zerknąłem) więc wypada to naprawdę, naprawdę dobrze. Pixelowata grafika standardowo dla wszystkich miłośników retro będzie zadowalająca jak i dla wszystkich lowspecgamerów (w tym i mnie). P.T. i jego atmosferę odtworzono pierwszorzędnie, tak więc jeśli nigdy nie było Ci dane przejść się najstraszniejszym korytarzem świata wg autorstwa duo Kojima & Del Toro z racji braku PS4, teraz możesz na spokojnie pobrać najwierniejszy demake gry z itch.io…
PS. Monitoruję trochę projekty GZDoomowe – choć głównie skupiam się na darmówkach, to nie wykluczam, że czasem będę też coś niecoś wymieniał z płatnych produkcji wartych uwagi, bowiem ta scena nie przestaje zaskakiwać. W przygotowaniu także recka „Project Crypt”, indie horrorku w klimatach „Cry of Fear”.
#pt #ptremake #doom #silenthills #kojima #deltoro #hideokojima #gzdoom #moddb #mody #gry #grypc #pcmasterrace #totalconversion #singleplayer #fps #gryzadarmo #fpsy #fpp #totalconversions #horror #survivalhorror #retrogaming #lowspecgamer #staregry #demake
źródło: 1
Pobierz