✨️ Obserwuj #mirkoanonim Dlaczego przegrywy negują skuteczność terapii? Przecież terapia nie ma na celu znalezienie za was dziewczyny, tylko uświadomienie żeby nie robić z tego celu życia i źródła szczęścia. To w was jest problem, że uczyniliście z kobiety świętego graala. Ha, równie dobrze ja też jestem przegrywem bo nie mam Ferrari i dopóki nie będę miał to obrażam się na cały świat.
@mirko_anonim: To jakis sponsoring terapii czy jakis eksperyment spoleczny? ilosc postow o terapii w ostatnim czasie jest dziwna.
ALe odpowiem. Ludzie neguja skutecznosc terapii, poniewaz, im nie pomogla, nie dziala. Ja jestem tego przykladem. Jezeli terapia miala mi uswiadomic to o czym piszesz to mi nie uswiadomila, oznacza to ze terapia nie zadzialala a wiec jest nieskuteczna.
@mirko_anonim: bo oni nie chcą pomocy. Chcą klepać siebie nawzajem po plecach. Chociaż z drugiej strony terapia to nie jest coś co magicznie Ci pomoże, niektórym nie pomaga ale spróbować warto dla własnego przekonania chociażby.
@mirko_anonim: też dużo zależy jakość terapii osoba z którą jest przeprowadzana jak i więź między wami. Jeżeli terapeuta/tka traktuje cię tylko jak by miała odbebnic sesje i zgarnąć hajs to serio sobie lepiej darować.
No ale masz rację traktowanie kobiety jakoś świętego Graala to debilizm.
@mirko_anonim: aleś dał porównanie. xD Ferrari nie ma nawet promil osób na świecie, a dziewczynę ma (lub na jakimś etapie życia miał) prawie każdy. Jedno jest więc rzeczywiście fanaberią, a drugie czymś naturalnym w życiu człowieka.
To jest fundamentalna potrzeba dla samooceny, żeby zaznać takiej relacji choć raz w życiu i podejrzewam, że nawet niemała część terapeutów by to przyznała. Wszystkie te MGTOW i "uświadomienie żeby nie robić z tego
@soyunmago: Dokładnie, potrzeba bliskości jest jedną z ważniejszych potrzeb człowieka. Nie można porównywać posiadania dziewczyny do posiadania Ferrari.
@mirko_anonim: Terapius jest dla julek które chwilowo mają kryzys i czują sie samotne od tygodnia bo Chad je rzucił i zamiast samych chadów piszą im tylko chadlajty i simpy a w pracy której nic nie robią czują sie przemęczone i znudzone ciągłymi orbiterami wokół.
@soyunmago: Cringe. Nigdy nie miałem dziewczyny, a mam wysoka samoocenę. Jak opinie foidów uznajecie za najwazniejszą, to mi was nie żal. Jestem blisko 30stki.
Dlaczego przegrywy negują skuteczność terapii? Przecież terapia nie ma na celu znalezienie za was dziewczyny, tylko uświadomienie żeby nie robić z tego celu życia i źródła szczęścia. To w was jest problem, że uczyniliście z kobiety świętego graala. Ha, równie dobrze ja też jestem przegrywem bo nie mam Ferrari i dopóki nie będę miał to obrażam się na cały świat.
@mirko_anonim: ale wiesz o tym, że potrzeba miłości, przynależności i rodziny oraz prokreacji dążącej do stworzenia potomstwa jest podstawową potrzebą zwierząt (w tym ludzi) a posiadanie drogiego auta już nie xd?
Dlaczego przegrywy negują skuteczność terapii? Przecież terapia nie ma na celu znalezienie za was dziewczyny, tylko uświadomienie żeby nie robić z tego celu życia i źródła szczęścia. To w was jest problem, że uczyniliście z kobiety świętego graala. Ha, równie dobrze ja też jestem przegrywem bo nie mam Ferrari i dopóki nie będę miał to obrażam się na cały świat.
#przegryw #terapia #takaprawda #blackpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
ALe odpowiem. Ludzie neguja skutecznosc terapii, poniewaz, im nie pomogla, nie dziala. Ja jestem tego przykladem.
Jezeli terapia miala mi uswiadomic to o czym piszesz to mi nie uswiadomila, oznacza to ze terapia nie zadzialala a wiec jest nieskuteczna.
No ale masz rację traktowanie kobiety jakoś świętego Graala to debilizm.
To jest fundamentalna potrzeba dla samooceny, żeby zaznać takiej relacji choć raz w życiu i podejrzewam, że nawet niemała część terapeutów by to przyznała. Wszystkie te MGTOW i "uświadomienie żeby nie robić z tego
notice me kiedy terapia wyleczy np autyzm ok?
@mirko_anonim: ale wiesz o tym, że potrzeba miłości, przynależności i rodziny oraz prokreacji dążącej do stworzenia potomstwa jest podstawową potrzebą zwierząt (w tym ludzi) a posiadanie drogiego auta już nie xd?
terapia jest wyszydzana,