Aktywne Wpisy

Hfishman1 +12
#gielda Odsłuchałem podcast u Iwucia odnośnie tego jak zabezpieczyć się przed wojną i zaczął opowiadać co on posiada, to pomijając te mieszkania które ponad 50 % jego majątku wynoszą, ma jakieś działki budowlane i ziemię na Śląsku i 2 hektary w Portugalii, więc wszystko o czym mówi odnośnie inwestycji gieldowych to on sam w malutkim stopniu realizuje. Bo do tego zapakowany w obligacje jest, a bardziej ryzykownie w akcje to

SonoUno +1
Czy żałujecie rozstania po długim związku?
Chciałabym zapytać osoby, które zakończyły wieloletni związek – czy z perspektywy czasu żałujecie tej decyzji? Co było głównym powodem rozstania?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #rodzina
Chciałabym zapytać osoby, które zakończyły wieloletni związek – czy z perspektywy czasu żałujecie tej decyzji? Co było głównym powodem rozstania?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #rodzina
#chwalesie #sport #dzieci
Znasz mechanizm ale piszesz jak bys nie znal. Stąd moje założenia.
i dlatego ma nie ćwiczyć? Bo ktos tam gdzieś sie źle zachował? Troche to bez sensu. Trzeba by wyciągnąć jakąś statystykę.
Zreszta dziewczyna pisze ze chlopak nigdy sam nikogo nie zaczepia, chyba zna swojego syna najlepiej. Nie widze powodu żeby jej nie
@TonyMalin jaki kukold. Ty lepiej dzieci może nie miej skoro nie ogarniasz jaka dzicz jest w szkołach. Jedyne czego żałuję jako kobieta to że matka mnie nie zapisała na coś co pozwoliłoby mi umieć solidnie przywalić w ryj. Ojciec co nieco mi pokazywał, ale miałam zdecydowanie za mało praktyki.
Swoich też uczę że p-----c jest zła, ale czasem jest konieczna i jeśli ktoś im robi krzywdę to mają prawo się bronić
Po zapasach każdy sport wydaje się prostszy
Będzie Ci wdzięczny za to ze będzie sprawny fizycznie i będzie wyglądał 5 razy lepiej niż karki na siłowni
@RitmoXL
Tez mnie to niemiłosiernie denerwuje. Taki gatunek, niestety. Dzis i tak jest sporo lepiej niz jeszcze 100
Nie byłem gnębiony, gość który chciał SOLUFKE to taki jakiś przygłup był szkolny
A ta sytuacja tak mi się skojarzyła z tym co pisał op
I później przyszło mi na myśl że ciekawe czy sytuacja miałaby miejsce jakbym był
@CichySzelestOka
dobra dobra, ale juz bez opowiadania bajek bo sie zapędziłeś ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file8543560130228204167
Pobierz