Aktywne Wpisy
KorpoRozowa +3
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 67.1% (385)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 32.9% (189)

DzikuDziczyzna +85
Halo Siarka!
Czy to prawda, czy jednak podkręcony farmazon Wielonoga?
#tarnobrzeg #afera #policja #stonoga
Czy to prawda, czy jednak podkręcony farmazon Wielonoga?
#tarnobrzeg #afera #policja #stonoga
źródło: 1000022744
Pobierz

źródło: 8l9c76
PobierzŻydzi codziennie tam mordują ludzi, a wielcy obrońcy uciśnionych odpalili się nagle teraz. Ha tfu na wasze podwójne standardy!
@produkt: Nie chodzi o to że zgasił święcę, tylko odpalił zupełnie bez powodu gaśnicę proszkową w budynku sejmu, w korytarzu pełnym ludzi.
Przestaniecie kiedyś k----ć logikę?
Nieprawidłowa jest za to oczywiście w przypadku zabicia Polaka jak i ludobójstwa w Gazie. Ale reakcja na czyn Brauna była taka jaka być powinna.
@produkt przecież te zdarzenia są zupełnie różne od siebie. Robisz kurtyzanę z logiki, że aż głową boli.
I mała podpowiedź: Jak Konfederqcja podpali sejm a potem Braun będzie latał po budynku z gaśnica to nie będzie takiej jazdy w mediach, że świece zgasił.
@produkt: na chacie też se gasisz świece gaśnicą proszkową?
@produkt: nie, nie widzę. Jedno to jedna z wielu tragedii i konsekwencja prowadzenia działań wojennych, a drugie to bezprecedensowy wybryk przedstawiciela narodu w miejscu, którym
@produkt: przecież teraz też jest wszędzie pilne. Leków nie wziąłeś? Pomijam już fakt, że izraelska rakieta to nie reprezentant Polski wybrany w wyborach powszechnych.
A, to sory, to nie ma problemu xDDDDD
Że też potrafiłeś zrobić na poważnie takiego fikoła xDDD
@missioncritical: a no to jak codziennie morduja to nic sie nie stalo hehe wracamy do plakania za swietymi swieczkami i przepraszania za nie dlaczego halooo dlaczego chlip chlip
@produkt: bo bawi mnie, jak starasz się rozwodnić zachowanie brauna, że to niby tylko takie "zgaszenie świeczki" było