Aktywne Wpisy
ClaudeSpeed +13
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
marcpol +143
Cześć, przygotowałem kolejne porównanie zdolności kredytowej w przypadku dochodów z działalności gospodarczej rozliczanej ryczałtem ewidencjonowanym i podatkiem liniowym.
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Siemanko perfumowe swiry xd
Sprawa wyglada tak: za 2 miesiace biore slub i szukamy wraz z niebieskim perfum na te jedyna w swoim rodzaju okazje. Zamierzamy wybrac sie do paru popularnych perfumerii (douglas, sephora etc) i poszukac czegos wyjatkowego, ale moze moglibyscie polecic cos, co warto byloby od razu sprawdzic? Ja uzywam zazwyczaj tych trzech perfum i odpowiadaja mi ich zapachy: dior j'adore, ck euphoria, jimmy choo floral. Niebieski natomiast ma tak: rowniez ck euphoria, tom ford gray vetiver, emporio armani diamonds (ale tych juz nie produkuja, ma jeden stary flakon ktorego uzywa raz na ruski rok, bo bardzo je lubi i mu szkoda xd), oraz jakis ysl z tych popularnych, nie pamietam konkretnie, ale lhomme ze srebrna nakretka. Wiem tez, ze chcialby bardzo kiedys kupic creed aventus, ale cena troche go przeraza xD
Wszystkie propozycje mile widziane, po prostu nie chcemy isc i wachac wszystkiego po kolei, bo po kilku zapachach wszystko juz sie miesza i ciezko bedzie cos wybrac. Pomozecie?
https://perfumehub.pl/search?q=Armani+diamonds+men
To ma sie ludziom podobać a nie, czyli trzeba isc w mainstream i to co leży na półkach w notino
Pytanie czy LV jest warte swojej ceny
Oboje użyjcie YSL Kourosa. Tylko nie używajcie go wcześniej żeby nos się nie przyzwyczaił i ten dzień był wyjątkowy