Aktywne Wpisy

volodia +9
Robię w czterobrygadówce i jeden poszedł na urlop a drugi na zwolnienie lekarskie. Teraz mam 8 dni pracy po 12 godzin.
Mam mocne podejrzenie, że to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ będzie w weekend (zawody wędkarskie), da się go jakoś jako zwykły człowiek o-----ć do zusu?
#zus #prawo #pracbaza
Mam mocne podejrzenie, że to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ będzie w weekend (zawody wędkarskie), da się go jakoś jako zwykły człowiek o-----ć do zusu?
#zus #prawo #pracbaza

vojteknowak +38

Czy ktoś, ktokolwiek, wie jak można zrobić sprawdzanie, czy funkcja ma nielimitowaną liczbą argumentów? Przykładowo jest:
native SetTimerEx(funcname[], interval, repeating, const format[], {Float,_}:...);I teraz tak:
I argument to string, który jest nazwą funkcji.
II argument to integer - interwał sprawdzający co ile czasu ma się odświeżać funkcja.
III argument to zwykłe sprawdzenie, czy Timer ma się powtarzać, czy nie.
IV argument pozwala na sprawdzenie, czy ciało funkcji ma jakiś konkretny typ danych. Mogą być dane typu int, boolean lub string.
V argument to reszta argumentów - może być tym czym chce i to właśnie tego szukam.
Na pastebin umieściłem obydwa pliki odpowiedzialne za cały kod:
Invoke.hxx
Invoke.cxx
I... co powinienem dodać do int Invoke::CallNative aby sprawdzać ilość argumentów?
int; na